Νέα Σαλαμίνα: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσιγκουινί

Στη Νέα Σαλαμίνα ως πρώτο μέλημα έχουν ανάγκη την ηρεμία στην ομάδα, μετά τη νέα απώλεια με Άρη. Οι δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΠΟΕΛ και Άρη έφεραν ανακατατάξεις και προβληματισμό στην ομάδα με τον κάθε Σαλαμιναίο να αμφισβητεί τις δυνατότητες της ομάδας του. Στο «ερυθρόλευκο «στρατόπεδο υπάρχουν παίκτες ποιότητας που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, όμως αυτή την περίοδο δεν βρίσκονται

και στα καλύτερα τους.

Η αμυντική λειτουργία των «ερυθρολεύκων» προβλημάτισε ξανά, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου που τους ακολούθησε στο Τσίρειο. Δεν ήταν τυχαίο που σε κάθε επίθεση του Άρη, υπήρχε κίνδυνος στα καρέ της εστίας της Νέας Σαλαμίνας. Ο Ντε Γιόνγκε καλείται να εντοπίσει άμεσα τα λάθη, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με την Ένωση, η οποία Ένωση προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή. Η βελτίωση στην άμυνα καλείται να αρχίσει από τον Στέινμπορς ο οποίος Στέινμπορς είχε μεγάλη ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Μοναδικός αμφίβολος για το ματς με την Ένωση είναι ο Τσιγκουινί, που πολύ πιθανό να μην είναι στα πλάνα του Ολλανδού τεχνικού. Η κατάσταση του θα ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή, με τις προπονήσεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι απογευματινές.

Keywords
Τυχαία Θέματα