«Λουκέτο» στο Caprice της Μυκόνου, ένα από καλύτερα μπαρ του κόσμου

ΕΛΛAΔΑ

Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα μπαρ της Ελλάδας κι ένα από τα δυνατότερα τουριστικά ατού της «Μικρής Βενετίας» της Μυκόνου στο εξωτερικό.

Και, σύμφωνα με ρεπορτάζ που υπογράφει στο «Πρώτο Θέμα» ο Φρίξος Δρακοντίδης, έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που υποχρεώνει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να παραδώσει τα κλειδιά στον ιδιοκτήτη του ακινήτου και να το εγκαταλείψει βάζοντας λουκέτο.

Ο κάτοχος του ακινήτου, Γιώργος Ζησιμόπουλος, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ανέφερε ότι σκοπός του δεν είναι η μετρατροπή του χώρου σε άλλου είδους επιχείρηση, αλλά μόνο η ανακαίνισή του με κάποιες πρόσθετες βελτιώσεις που δεν θα αλλοιώνουν το στυλ και τον χαρακτήρα του. Σκοπεύει να το παραχωρήσει στα παιδιά του, που θα το λειτουργήσουν με διαφορετική ασφαλώς επωνυμία, δεδομένου ότι τα δικαιώματα της επιχείρησης «Caprice» ανήκουν στον επί δεκαετίες εκμισθωτή, Νίκο Γρυπάρη.

Τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές διαπραγματεύονται το ενδεχόμενο παράτασης λειτουργίας του ως το τέλος της φετινής σεζόν κι αυτό προκειμένου η μετάβαση στη νέα εποχή να γίνει ομαλά, αλλά και να μην υπάρξουν διαφυγόντα κέρδη σε περίπτωση που αναλάμβανε να το τρέξει από φέτος ο ιδιοκτήτης του ακινήτου

Ο μύθος που τύλιγε επί πολλά χρόνια το Caprice κατάφερε να το φέρει στη λίστα του «Newsweek» με τα δέκα καλύτερα μπαρ παγκοσμίως.

CapriceΜύκονοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα