Ο σεφ Jamie Oliver στην Ικαρία - Ποια ελληνικά φαγητά «διαφημίζει»

ΕΛΛAΔΑ

Ο αγαπητός Βρετανός τηλεοπτικός σεφ βρίσκεται στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στην Ικαρία για μία έρευνα σχετικά με τη μακροζωία.

Έφθασε στο νησί τη Δευτέρα και άμεσα κατευθύνθηκε προς το βόρειο μέρος του νησιού, στην περιοχή Αρμενιστής και το ανακοίνωσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά ότι "μόλις έφθασα στη δουλειά...ανυπομονώ να φέρω εδώ την οικογένεια για διακοπές".

Ο Νίκος Πολίτης, ιδιοκτήτης και

σεφ του εστιατορίου MaryMary στον Αρμενιστή της Ικαρίας, μίλησε στο peoplegreece.com σχετικά με την παρουσία του Άγγλου σεφ, Jamie Oliver στο μαγαζί του.

Ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ δοκίμασε από το μενού του εστιατορίου τηγανητά μπαρμπούνια, μακαρόνια με πέστο από χόρτα, κοπανιστή Ικαρίας και τοπικά εκλεκτά ορεκτικά, όπως μαγειρειό Ικαριώτικο και άγρια χόρτα σωτέ.

Μάλιστα ο Jamie Oliver έδειξε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram όλα τα Ικαριώτικα φαγητά που δοκίμασε κι έγραψε:

«Νόστιμο απλό φαγητό μαγειρεμένο από Ελληνίδα μαμά. Όλα σπιτικά, το τυρί, το ψωμί, πίτα από χορταρικά και πολύ πολύ νόστιμα φασόλια και κουκιά μαγειρεμένα υπέροχα με αργό τρόπο με μάραθο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Λατρεύω μέχρι και το τραπεζομάντηλο. Είναι πάντα ωραίο να μαθαίνεις πράγματα και να σε φροντίζουν….. Πολλή αγάπη! Jamie».

Έκανε όμως και άλλες αναρτήσεις που έδειξαν πόσο ωραία περνά στην Ικαρία!

Jamie OliverΙκαρίαHas video:
Keywords
Αναζητήσεις
jamie oliver in ikaria, jamie oliver ikaria
Τυχαία Θέματα