Κούγιας: Από το κόμπλεξ που μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος – Έχω τα ωραιότερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, δεν έχω πάει ποτέ (video)

Για το «κόμπλεξ του φτωχού», όπως το χαρακτήρισε, που τον έκανε να θέλει να αποκτήσει πολλά ακίνητα, καθώς τα παιδικά του χρόνια ήταν γεμάτα στερήσεις, μίλησε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάνο Νιφλή στο One Channel.

«Από το κόμπλεξ μου που δεν είχαμε σπίτι, μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Και είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο. Δεν βρήκα χρόνο

για να κάνω διακοπές, να ευχαριστηθώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, έχω τα ωραιότερα σπίτια, από την Κρήτη μέχρι τους Οθωνούς, στη Μύκονο, το Μεγανήσι. Δεν έχω πάει ποτέ».

«Ζήτημα να πηγαίνω κανένα Σαββατοκύριακο. Μου ζητάνε να τα νοικιάσω και δεν θέλω να μπει κάποιος να κοιμηθεί μέσα. Μου ζητάνε να τα πουλήσω και λέω όχι γιατί θέλω να τα βλέπω. Το κόμπλεξ του φτωχού, επειδή δεν είχαμε ποτέ περιουσία και τη μοναδική περιουσία που είχε ο πατέρας μου μας την πήραν οι τοκογλύφοι, είναι πάρα πολλά ακίνητα. Δεν μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν αυτό ήταν σωστό ή όχι και δεν ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις και μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου. Δεν μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα. Μόλις μάζευα πέντε δεκάρες, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι, να αγοράσω το ωραιότερο γραφείο της Αθήνας» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναφερόμενος στο ποδόσφαιρο ο ποινικολόγος σημείωσε: «Εγώ λάτρεψα το ποδόσφαιρο. Δεν είχα χρόνο. Είχα το σχολείο και την προπόνηση. Ο πατέρας μου μου έλεγε: “20, προπόνηση. 19, όχι προπόνηση”. Ο πατέρας μου ήταν πολύ σκληρός, με αρχές και πολύ δίκαιος. Αλλά η λουρίδα ήταν λουρίδα. Εγώ έπαιζα μέσα στο σπίτι μπάλα, έσπαγα τζάμια και γινόταν κόλαση. Με έσωζε η μητέρα μου. Αλλά ήταν τόσο ζεστά τα πράγματα στην οικογένεια».

«Θυμάμαι σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, στο σχολείο, είχε χωρίσει ο πατέρας και η μητέρα ενός συμμαθητή μου και ήταν δακτυλοδεικτούμενος ότι “είχαν χωρίσει οι γονείς του”. Εγώ επιμένω στο ότι το κύτταρο της κοινωνίας είναι η οικογένεια. Δεν έχει σημασία αν είναι καθηγητές πανεπιστημίου η μαμά και ο μπαμπάς, ή αν είναι το παιδί του υδραυλικού, του χτίστη» πρόσθεσε.

«Εγώ δεν κλαίω εύκολα. Είχα πολλά χρόνια να κλάψω. Την ημέρα που έπρεπε να πω στα παιδιά μου, ήταν 2 και 5 ετών τότε, ότι από εδώ και πέρα δεν θα κοιμόμαστε μαζί και δεν θα ξυπνάμε μαζί, με έπιασαν τα κλάματα. Και ο γιος μου, που τώρα τελειώνει την Νομική Αθηνών, με πήρε αγκαλιά και μου είπε “να ξέρεις θα ζητάμε από την μαμά να σε βλέπουμε κάθε ημέρα”. Και έγινε» εξομολογήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

«Έγινε γιατί το οργάνωσα. Για να εξαγοράσω την ελευθερία να βλέπω κάθε ημέρα τα παιδιά μου, αμέσως δέχτηκα να νοικιάσω ένα σπίτι εκεί πέρα στη Βουλιαγμένη και συγχρόνως να πληρώνω τα πάντα. Όμως συγχρόνως είχα το δικαίωμα οποιαδήποτε ώρα από το μεσημέρι και μετά, να πηγαίνω να βλέπω τα παιδιά. Και τα έβλεπα κάθε ημέρα. Να τα πάω στο γήπεδο, στο μπαλέτο, στην κολύμβηση, στα παιδικά πάρτι» πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Διδυμότειχο: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 9χρονου κοριτσιού

ΣΥΡΙΖΑ κατά Μιχάλη Γιαννάκου της ΠΟΕΔΗΝ: «Λέει ψέματα για τις συμβάσεις των εργαζομένων στα νοσοκομεία»

Ο Μπαμπινιώτης προτείνει να καταργηθούν οι Πανελλαδικές: «Είναι αδικο, απάνθρωπο και αναξιόπιστο σύστημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κούγιας, – Έχω, Ελλάδα,kougias, – echo, ellada