Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με «Νέα Αριστερά» για το facebook – Οι αποχωρήσαντες κράτησαν σελίδες, κωδικούς και βάσεις δεδομένων!

Ένα απροσδόκητο πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στους παλιούς συντρόφους στον ΣΥΡΙΖΑ – σε αυτούς που έμειναν με εκείνους που έφυγαν – έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες.

Στην Κουμουνδούρου φτάνουν δεκάδες μηνύματα από οργανώσεις του κόμματος, που ενημερώνουν για το εξής φαινόμενο: Οι αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έφυγαν με… άδεια χέρια. Θεωρώντας προφανώς ιδιοκτησία τους οτιδήποτε διαχειρίζονταν όταν ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ

(και για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια), κράτησαν για το νέο κόμμα τις σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, κυρίως στο facebook και με τους σχετικούς κωδικούς τις μετέτρεψαν σε αντίστοιχες της «Νέας Αριστεράς». Φυσικά κράτησαν όλους τους διαδικτυακούς φίλους και ακόλουθους, σφυρίζοντας αδιάφορα για το γεγονός ότι όλα αυτά ανήκαν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το πιο σημαντικό, που ενδεχομένως θέλει έρευνα, ακόμα και ως του σημείου μήπως παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα; Κάποιοι φέρονται να κράτησαν και τις βάσεις δεδομένων του ΣΥΡΙΖΑ – δεδομένα που παραχωρήθηκαν από τους ανθρώπους για χρήση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι από άλλο κόμμα.

Μύλος…

Διαβάστε επίσης:

Με τις ευχές… Μητσοτάκη το ξεκίνημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς!

ΠΑΣΟΚ: Το σκάουτινγκ Ανδρουλάκη για την (νέα) στελεχιακή ανανέωση του κόμματος – Πού στοχεύει 

Άδωνις Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Χαίρομαι που η Αριστερά μίλαγε για τα Δεκεμβριανά και τώρα ανεβάζει φωτογραφίες με τον σκύλο» (Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά,kontra syriza, nea aristera