Κοιμάται 40 φορές την ημέρα ύστερα από εμβόλιο (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Το όνειρό της είναι να φύγει από το σπίτι της και να πάει να σπουδάσει, αλλά η 18χρονη Λούσι Τονγκ από τη Μεγάλη Βρετανία δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει επειδή πάσχει από ναρκοληψία εδώ και έξι χρόνια.

Η εγκεφαλική αυτή διαταραχή εμφανίστηκε στη Λούσι όταν έκανε ένα εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων (Pandemrix). Μπορεί να την πάρει ο ύπνος την ώρα που μιλάει, την ώρα που παίζει πιάνο και ακόμα χειρότερα, την ώρα που οδηγάει, έτσι η Λούσι περιορίζεται στο σπίτι της.

Η κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι για την κατάσταση της Λούσι ευθύνεται το εμβόλιο, ωστόσο

αρνείται να καταβάλει αποζημίωση καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι η κατάστασή της δεν είναι τόσο σοβαρή.

Η Λούσι σχεδιάζει να κάνει έφεση επειδή άκουσε ότι ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εκείνη, κατάφερε να λάβει την αποζημίωση των 166.000 ευρώ.

Η 18χρονη δήλωσε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα. «Συνήθιζα να είμαι βιβλιοφάγος, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω πια γιατί χρειάζεται να καταβάλλω πολλή ενέργεια» εξήγησε η Λούσι.

Εκπρόσωπος της φαρμακευτικής εταιρίας, που κατασκεύασε το εμβόλιο, δήλωσε: «Ερευνούμε την παρατηρούμενη συσχέτιση ανάμεσα στο Pandermix και τη ναρκοληψία. Παίρνουμε σοβαρά την ασφάλεια των ασθενών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ναρκοληψία προκαλείται όταν οι νευρώνες του εγκεφάλου που ρυθμίζουν τον κύκλο του ύπνου έχουν καταστραφεί.

ναρκοληψίασπουδέςΜεγάλη ΒρετανίαεμβόλιούπνοςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα