Κίνα: Αγοράκι πέφτει από τον πέμπτο όροφο και σώζεται από τους γείτονες (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Τα γρήγορα αντανακλαστικά των γειτόνων έσωσαν ένα νήπιο στην Κίνα που έπεσε από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου. Το ενός έτους αγοράκι κλειδώθηκε έξω από το διαμέρισμα της γιαγιάς του και σκαρφάλωσε στα κάγκελα του μπαλκονιού.

Οι γείτονες κατάλαβαν εγκαίρως τι συνέβαινε και άπλωσαν παπλώματα ώστε το παιδάκι να μην πέσει στο δρόμο. «Χαλάρωνα στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όταν άκουσα το κλάμα ενός μωρού. Σήκωσα το κεφάλι μου και είδα το αγόρι στον πέμπτο όροφο με το ένα πόδι στο κενό», λέει η κ. Xu. Αμέσως έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα και πήρε το

πάπλωμα από το κρεβάτι, καλώντας και άλλους ενοίκους των γύρω σπιτιών να κάνουν το ίδιο. Ακόμη εννέα γείτονες έφεραν τα παπλώματά τους και τα τέντωσαν κάτω από το μπαλκόνι όπου κρεμόταν το παιδί.

Η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα, όταν όμως κατάφερε να ξεκλειδώσει τη μπαλκονόπορτα το παιδί έπεσε. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, έπαιζε με τη γιαγιά του, όταν κατά λάθος την έσπρωξε και κλειδώθηκε στο μπαλκόνι. Χάρη στους γείτονες που περίμεναν με τεντωμένα τα σκεπάσματα, το αγοράκι προσγειώθηκε ομαλά. Οι γονείς του το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά δε διαπιστώθηκε κανένας τραυματισμός από την πτώση.

Πηγή: Mirror

μπαλκόνιαγοράκιπαπλώματαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα