Κεραυνοί Βούτση: Μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους το «επάγγελμα Τσίπρας»

Φαρμακερά βέλη κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τονίζοντας ότι «το «Επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους».

Ο κ. Βούτσης, μιλώντας στο Action 24, έκανε λόγο για αυταπάτες ή εθελοτυφλία σε όσους πιστεύουν ότι «η κατάσταση είναι πολιτικά ανατάξιμη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», υπογραμμίζοντας ότι «παρά και ενάντια στην καθημερινή ρητορική του προέδρου και στελεχών που εξαντλείται είτε σε ατάκες περί «καθαρών

χεριών» ή περί «αυλικών των servicers και των τραπεζών» είτε σε ένα ρηχό επικοινωνιακό εντυπωσιασμό και σε εχθροπάθεια».

«Ένδειξη αυτής της αμετροέπειας είναι και η συνεχής χρήση, ως όπλο εναντίον όσων αμφισβήτησαν τη νέα ηγεσία, του ονόματος, της πολιτικής οντότητας και της ερμηνείας για δήθεν στήριξη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Μας συστήθηκε ως «φυτευτός του Τσίπρα»

«Δυστυχώς, παρότι είναι ακραία η έκφραση που χρησιμοποίησε ο Στέλιος Κούλογλου, το «Επάγγελμα Τσίπρας» αποτελεί μόνιμο καταφύγιο για ορισμένους» σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Παράλληλα, ο κ. Βούτσης αναφέρθηκε και στις πρώτες ημέρες του Στέφανου Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου και τον τρόπο που συμπεριφερόταν ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας από την ομογένεια. «Ποιος δεν θυμάται ότι από την πρώτη στιγμή ο μετέπειτα πρόεδρος Κασσελάκης μας συστήθηκε ως «φυτευτός του Τσίπρα» συμπλήρωσε ο Νίκος Βούτσης.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπανδρέου: Εκλέχτηκε γενικός εισηγητής για τη Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Κώστας Ζαχαριάδης: Καλεί σε συγκρότηση μετώπου με ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση εγκλωβίζει την οικονομία και τους πολίτες σε φαύλο κύκλο φτωχοποίησης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεραυνοί Βούτση, Μόνιμο, Τσίπρας,keravnoi voutsi, monimo, tsipras