Ρέντη: Απειλητικό μήνυμα δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου - «Σύντομα δεύτερη κηδεία»

«Ο Θεός τιμωρεί οικογένειες σαν τη δική σας». Το μήνυμα που έλαβε η μητέρα του 18χρονου, που τραυμάτισε τον αστυνομικό στου Ρέντη.Απειλητικό μήνυμα για τη ζωή του γιου της κατήγγειλε πως δέχτηκε η μητέρα του 18χρονου, που ομολόγησε ότι έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στου Ρέντη.…

Δύσκολη μάχη για τον 31χρονο αστυνομικό - «Μακάρι να ήταν μόνο ο ακρωτηριασμός»

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε

σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, στου Ρέντη.

«Δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά είναι γενναίος και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση», τόνισε στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (13/12) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

«Μακάρι να ήταν μόνο ο ακρωτηριασμός, υπάρχουν και άλλα προβλήματα σοβαρά» υπογράμμισε ο κ. Γιαννάκος.

Όπως είπε ο ίδιος, «γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή από όλο το προσωπικό της ΜΕΘ».

«Να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι κάνουμε το κάτι παραπάνω, περισσότερα από αυτά που περνούν από το χέρι μας» σημείωσε καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Όπως έγινε γνωστό χθες, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν οι γιατροί προχώρησαν σε ακρωτηριασμό του κάτω αριστερού άκρου προς αποφυγή τοπικών σηπτικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασής του.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε καταστολή και με μηχανικό αερισμό ενώ υποβάλεται και σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση.

Οι γιατροί θέλουν να περάσει ένα χρονικό διάστημα και αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουν κατά πόσο ο εγκέφαλος έχει υποστεί αναστρέψιμες ή μη βλάβες, ενώ ακόμα δεν έχει δοθεί εντολή να τον ξυπνήσουν από το τεχνητό κώμα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/12), αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρέντη, Απειλητικό, 18χρονου - Σύντομα,renti, apeilitiko, 18chronou - syntoma