Κέιτ Μίντλετον: Εθεάθη να ψωνίζει, στο Ουίνδσορ, με τον Ουίλιαμ – Φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής»

Σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, το βρίσκεται περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την κατοικία της, εντός του βασιλικού κτήματος, εθεάθη το Σάββατο η Κέιτ Μίντλετον.

Όπως δήλωσαν στη Sun, άλλοι επισκέπτες στο κατάστημα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνδοευόταν από τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και φαινόταν «χαρούμενη, χαλαρή και υγιής».

Kate Middleton

has been spotted in public for the first time in months since her abdominal operation in January

The Sun has reported that members of the public saw Kate visiting her favourite farm shop with husband Prince Williamhttps://t.co/kBrBHbyGGE

Metro (@MetroUK) March 18, 2024

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε η Κέιτ Μίντλεντον φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

Πολίτης που είδε την πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στην εφημερίδα: «Μετά από όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει εξεπλάγην που τους είδα εκεί. Η Κέιτ ήταν έξω και ψώνιζε με τον Ουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά».

«Θα μιλήσει όταν θέλει»

Η εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ακολουθεί αναφορά στους Sunday Times ότι η επιστροφή της στις δημόσιες υποχρεώσεις αναμένεται από τις 17 Απριλίου και μετά, δηλαδή μετά το τέλος των σχολικών διακοπών για το Πάσχα των Αγγλικανών.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συνοδεύσει την οικογένειά της στην πασχαλινή Θεία Λειτουργία στο Ουίνδσορ στις 31 Μαρτίου.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, φίλος του πριγκιπικού ζεύγους εκτίμησε πως η Κέιτ ενδεχομένως να θελήσει να αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας που την υποχρέωσε σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αλλά όχι με κάποια επίσημη δήλωση.

«Μπορώ να φανταστώ την πριγκίπισσα ίσως να συζητά την ανάρρωση της ενώ θα βρίσκεται έξω σε κάποια υποχρέωση. Αν θα το έκανε, έτσι θα το έκανε», ανέφερε στους Sunday Times

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως η πριγκίπισσα Κέιτ έχει «ταρακουνηθεί» από τη διαδικτυακή υστερία για την υγεία της και τις θεωρίες συνωμοσίας που δίνουν και παίρνουν μετά την «πειραγμένη» φωτογραφία με τα παιδιά της για την Ημέρα της Μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

«Αν συνεχίσει έτσι, η λάβα μπορεί να χυθεί στον Βόρειο Ατλαντικό» – Προειδοποίηση μετεωρολόγων για το ηφαίστειο στην Ισλανδία

Σοκ: Η υπουργός Παιδείας της Γερμανίας προτείνει οι μαθητές να προετοιμαστούν για… πόλεμο

Ρωσία: Το Κρεμλίνο διαψεύδει την καταγγελία της χήρας του Ναβάλνι πως δολοφονήθηκε στη φυλακή

Keywords
Τυχαία Θέματα