Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη για το λάδι: «Κυβέρνηση λαδέμπορων»- Για χυδαιότητα και «πολακισμό» τον κατηγορεί η ΝΔ

Μαλλιά κουβάρια έγιναν κυβέρνηση και Στέφανος Κασσελάκης μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού το βράδυ της Τετάρτης στον Ant1.

Εκεί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου για την πολύ υψηλή τιμή του λαδιού, απάντησε ότι «αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό» πυροδοτώντας την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Κασσελάκης έγραψε:

«κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη: Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό. Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων».

Κι όμως, με την τιμή του λαδιού σε ύψη που φέρνουν απόγνωση στις οικογένειες, το είπε ο Πρωθυπουργός στην αποψινή του συνέντευξη:
«Αυτό που είναι πρόβλημα για τον καταναλωτή είναι όφελος για τον παραγωγό».
Και επισήμως, κυβέρνηση λαδέμπορων.

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) October 18, 2023

Απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, χαρακτήρισε χυδαιότητα και «πολακισμό» την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει δώσει μόνο τα κλειδιά του κόμματος στον κ. Πολάκη, αλλά απ´ ό,τι φαίνεται και τους κωδικούς των λογαριασμών του στα social media. Ο «πολακισμός» έχει γίνει, πλέον, επίσημη γραμμή. Ο νέος αρχηγός έφτασε στο απόλυτο σημείο χυδαιότητας, να εξισώσει τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς με τους μαυραγορίτες της κατοχής. Καλά ξεμπερδέματα στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αλλά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και το σχόλιό του περί «κυβέρνησης λαδέμπορων», λέγοντας ότι ο κ. Κασσελάκης δεν κατάλαβε τίποτα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού και ότι προσβάλει τους Έλληνες παραγωγούς καταρχάς, αλλά διαστρεβλώνει και όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτοντας ότι οι πολίτες κουράστηκαν να ακούν μια αντιπολίτευση να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης:

Νέες παραινέσεις προς τους υπουργούς: «Ειδικά σε περιόδους κρίσεων να έχουμε αυξημένη προσοχή»

Μητσοτάκης με Σακελλαροπούλου: Είναι εξαιρετικά σημαντικό να αποκατασταθεί η ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα

Χρήστος Σταϊκούρας: Σε εξέλιξη μελέτες για αντιπλημμυρικά έργα – Κόντρα με Ζωή για Αγοραστό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Μητσοτάκη, Κυβέρνηση -,kasselakis, mitsotaki, kyvernisi -