Κασσελάκης: Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε με Τσακαλώτους και Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή και έχει λήξει (Video)

Αποστάσεις από το κυβερνητικό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές κατά γνωστών στελεχών, πήρε με δήλωσή του ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο ίδιος, από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων κατά του νέου φορολογικού, κατονόμασε τους πρώην υπουργούς και από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Καντρούγκαλο.

«Η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ

κυβερνούσε με Τσακαλώτους και με Κατρούγκαλους ήταν μνημονιακή. Η εποχή των μνημονίων έχει λήξει» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «αναλαμβάνει τον μανδύα της φοροεπιδρομής» προσθέτοντας πως «εμείς θέλουμε δίκαιη φορολόγηση και αξιοπρέπεια για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο Σύνταγμα συνοδευόμενος από την Θεοδώρα Τζάκρη, συνομίλησε με πολίτες και έβγαλε φωτογραφίες

Άδικο και οριζόντιο το νέο φορολογικό

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες, σε συνάντησή του με προέδρους επιστημονικών συλλόγων είχε χαρακτηρίσει το νέο φορολογικό άδικο και οριζόντιο μέτρο.

« Η κυβέρνηση προωθεί ένα «οριζόντιο μέτρο το οποίο φορολογεί και τους τίμιους ελεύθερους επαγγελματίες, που είναι η μεγάλη πλειοψηφία, μαζί με όσους δεν τηρούν τα δέοντα. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτό το πρόβλημα κοιτώντας μόνο την παρενέργεια», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μιλώντας στους εκπροσώπους των φορέων, για να προσθέσει: «Η γνώμη μου για την πρόταση της κυβέρνησης είναι ότι δεν ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα των ελεύθερων επαγγελματιών και ότι τιμωρεί πολύ τους νέους, που αρχίζουν στους τομείς στους οποίους εργάζεστε» είχε αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Δεν θα αφήσω τους «νοικοκύρηδες» στη Δεξιά – Αυτοί που μας κυβερνούν είναι οι αληθινοί μπαχαλάκηδες

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν υφίσταται θέμα αύξησης ορίων συνταξιοδότησης

ΣΥΡΙΖΑ: Στελεχώθηκε πλήρως το Γραφείο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τσακαλώτους, Κατρούγκαλους, Video,kasselakis, syriza, tsakalotous, katrougkalous, Video