Κασσελάκης από Σητεία: «Αν δεν επενδύεις στη δημόσια υγεία, πολύ απλά φτωχοποιείς τον Έλληνα πολίτη»

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της στο χώρο της δημόσιας υγείας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη επισκέφθηκε το νοσοκομείο στη Σητεία.

Αφού ενημερώθηκε ιδίοις όμμασι και ωσί για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσηλευτικό ίδρυμα και συναντήθηκε με τη διοικήτρια, αλλά και με εργαζόμενους και ασθενείς, ο Σ. Κασσελάκης

υπογράμμισε ότι «η τοπική κοινωνία με τη γενναιοδωρία της, οι γιατροί και οι νοσηλευτές με το φιλότιμο τους κρατούν ανοιχτό αυτό το νοσοκομείο», προσθέτοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μην έχει αναισθησιολόγο, παθολόγο και παιδίατρο» καθώς και ότι «δεν είναι δυνατόν να βασιζόμαστε στο φιλότιμο για εφημερίες, όποτε αυτές χρειαστούν».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επιτέθηκε στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «επιτέλους, πρέπει να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι αν δεν επενδύεις στη δημόσια υγεία, πολύ απλά φτωχοποιείς τον Έλληνα πολίτη, τον πιο αδύναμο πολίτη» και υπογράμμισε ότι και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, «που έχει νησιωτικότητα και ορεινότητα ταυτόχρονα», επιβάλλεται να «στηριχθούν και να συνεχίσουν να υπάρχουν τα νοσοκομεία της περιοχής».

«Ένα νοσοκομείο που αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση που έχει η Ν.Δ. στην ανθρώπινη ζωή» συμπλήρωσε ο Σ. Κασσελάκης, που ζήτησε «πράξεις και όχι λόγια», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πριν αναχωρήσει από την Κρήτη για την Αθήνα, έχει προγραμματιστεί να επισκεφθεί και το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Διαβάστε επίσης

Χρυσοχοΐδης: «Ενα safe house σε κάθε περιοχή για την ασφάλεια των γυναικών»

Βορίδης για ευρωεκλογές: Λάθος να θεωρούνται λιγότερο κρίσιμες

ΠΑΣΟΚ: Τα δυνατά και αδύναμα σημεία των υποψηφίων Ευρωβουλευτών – Παρασκήνιο πίσω από τα ονόματα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κασσελάκης, Σητεία, Έλληνα,kasselakis, siteia, ellina