Αγιοι Ανάργυροι: Το μήνυμα του πατέρα της Κυριακής στον άνδρα που την συνόδευε στο τμήμα το μοιραίο βράδυ -«Να είσαι δυνατός»

Ενα συγκλονιστικό μήνυμα φέρεται να έστειλε ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, στον άνδρα που την συνόδευε το μοιραίο βράδυ.

Ο πατέρας της 28χρονης, σύμφωνα με το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1, την ημέρα της κηδείας της, έστειλε μήνυμα στον άνθρωπο που είδε την φίλη του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του, από τον πρώην σύντροφό της. Ο φίλος της Κυριακής φαίνεται να μην έχει πάει στην κηδεία, προφανώς

σε κατάσταση σοκ, και ο πατέρας της ψάχνει να τον βρει, καθώς θέλει να τον στηρίξει.

Ο άνδρας αυτός ήταν πρώην σύντροφός της, καθώς είχαν χωρίσει το 2009, ωστόσο είχαν αποκτήσει ξανά φιλικές σχέσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο πατέρας του θύματος, σύμφωνα με την εκπομπή, την ημέρα της κηδείας του έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, λέγοντάς του ότι την αποχαιρετούν ντυμένη με ένα νυφικό και πως θα ήθελε το νυφικό αυτό να το φοράει, για να την παραδώσει σε αυτόν, στα σκαλιά μιας εκκλησίας…

«Γεια σου. Είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… Είναι δύσκολη μέρα για όλους, μα πιο πολύ για μένα. Θέλω να είσαι δυνατός και γερός. Σήμερα που θα την πάω νύφη… Μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στη παραδώσω. Αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή. Οποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις! Να είσαι δυνατός» είναι το μήνυμα που φέρεται να του έγραψε ο πατέρας της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Κόκκοτας: Παραμένει διασωληνωμένος στην ΜΕΘ – «Σήμερα νέα προσπάθεια να αποσωληνωθεί» λέει η Παγώνη

Λουκιανός Κηλαηδόνης: «Εκτός από τον μπαμπά μου, έχασα έναν φίλο», εξομολογείται η κόρη του

Φωτιά στη Βραυρώνα: Επί ποδός η πυροσβεστική

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγιοι Ανάργυροι, Κυριακής, -Να,agioi anargyroi, kyriakis, -na