Καμμένος: Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τους τζιχαντιστές έξω από την Ευρώπη, αν εκείνη συνεχίσει το bullying

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προειδοποίηση προς τις Βρυξέλλες να σταματήσουν οι προσπάθειες ορισμένων κύκλων με στόχο αποσταθεροποίηση της ελληνικής κυβέρνησης απηύθυνε με νέες δηλώσεις του ο υπ. Άμυνας Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη επέλαση των τζιχαντιστών.

«Αυτή η χυδαία ανάμιξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι απλά ανήκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά είναι ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα

φύγει, τότε θα τεθούν σε κίνδυνο πολλά περισσότερα από τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το ευρώ», δήλωσε τους London Times ο Πάνος Καμμένος.

«Η Ευρώπη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι διατηρώντας την Ελλάδα σταθερή, το μέτωπο της Δύσης κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) είναι ασφαλές. Αλλά αν εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την ευρωζώνη, κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης» πρόσθεσε.

«Αν αυτά τα κύματα μεταναστών αυξηθούν, τότε η απειλή των εισερχόμενων εξτρεμιστικών στοιχείων δεν θα αυξηθεί μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το σύνολο της Δύσης», κατέληξε.

ΚαμμένοςτζιχαντιστέςΕυρώπη
Keywords
Τυχαία Θέματα