Ισλανδική αεροπορική εταιρεία προσφέρει δωρεάν πτήσεις για να δείξει στον κόσμο τι σημαίνει φιλοξενία

ΚΟΣΜΟΣ

Όσοι Βρετανοί έχουν ονειρευτεί να μετακομίσουν στην Ισλανδία, μέχρι την 1 Οκτωβρίου μπορούν να το κάνουν με… τζάμπα αεροπορικά εισιτήρια.

Η ισλανδική αεροπορική εταιρεία, WOW Air, προσφέρει μια άκρως WOW προσφορά

στου Βρετανούς που σκοπεύουν να μετακομίσουν στην χώρα.

Η εταιρεία πετά αυτήν την στιγμή σε πολλούς προορισμούς στην Ευρώπη. Ο προϋπολογισμός της εταιρείας καλύπτει πλήρως το κόστος των εισιτηρίων αναχώρησης των Βρετανών από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το Διεθνή Αεροδρόμιo «Keflavic» στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, Ρέικιαβικ

Για να καλυφθεί πλήρως το κόστος των εισιτηρίων τους, αυτοί που σκοπεύουν να μεταναστεύσουν στην Ισλανδία πρέπει να στείλουν ένα email στην εταιρεία με μια αναφορά κράτησης, μια φωτογραφία του διαβατηρίου τους και απόδειξη ότι όντως μετακινούνται με σκοπό να διαμείνουν εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα – για παράδειγμα μια σύμβαση μίσθωσης, ένα γράμμα υποδοχής από πανεπιστήμιο η απόδειξη απόκτησης εργασίας στην χώρα.

Παρόλο που η χώρα έχει 323.002 κατοίκους, η αεροπορική εταιρεία δεν φαίνεται ότι προσφέρει τις δωρεάν πτήσεις ως ένα κίνητρο για να μετακινηθούν περισσότεροι άνθρωποι στην χώρα.

«Θέλαμε να δείξουμε πόσο φιλόξενοι είναι στην πραγματικότητα οι Ισλανδοί», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της WOW Air, Skuli Mogensen στο περιοδικό Travel and Leisure. «Αυτός ήταν ένας διασκεδαστικός και διαφορετικός τρόπος για να το κάνουμε».

ισλανδική αεροπορική εταιρεία δίνει δωρεάν πτήσειςτζάμπαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα