Πωλείται... χωριό στην Βρετανία (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Έχει ήδη γίνει μια προσφορά για να πουληθεί ένα ολόκληρο… χωριό στο Βόρειο Γιόρκσαϊρ. Η τιμή του χωριού στην αγορά είναι 23 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψαν μεσίτες.

Το χωριό, που συμπεριλαμβάνει 46 σπίτια, ένα αρχοντικό 26 υπνοδωματίων, μια παμπ και περισσότερα από 2.000 στρέμματα χωραφιών, βρίσκεται στο κτήμα West Heslerton στο Βόρειο Γιόρκσαϊρ και έγινε γνωστό ως το χωρίο όπου ο χρόνος μένει παγωμένος όταν τέθηκε προς πώληση νωρίτερα αυτόν τον

χρόνο.

Το κτήμα ανήκει στην οικογένεια Dawnay για περισσότερο από 150 χρόνια, αλλά η Eve Dawnay, που κληρονόμησε το χωριό από τον πατέρα της, πέθανε το 2010, χωρίς να υπάρχει κάποιος άμεσος κληρονόμος.

Η ιδιοκτησία του χωριού πέρασε σε έναν μακρινό συγγενή της οικογένειας, που αποφάσισε να το πουλήσει.

Η κ. Dawnay είχε παίξει ένα βασικό ρόλο στην διατήρηση του χωριού ως ένα κεντρικό σημείο εργασίας, κρατώντας τα νοίκια χαμηλά και υποστηρίζοντας το δημοτικό που λειτουργεί στο χωριό, καθώς και τις ομάδες ποδοσφαίρου, κρίκετ και μπόουλινγκ.

Το χωριό του West Heslerton διαθέτει μια παμπ, γήπεδα, ένα αθλητικό περίπτερο, 43 σπίτια και έναν πληθυσμό που φτάνει τους 375 ανθρώπους, και χιλιάδες στρώματα από βοσκοτόπια και χωράφια.

Ο κτημματομεσίτης Κάνταλς επιβεβαίωσε ότι έχει γίνει ήδη μια πρόσφορα για την ιδιοκτησία.

Ο διευθυντής του Κάνταλας, Τομ Γουότσον, δήλωσε στην Guardian: «Είναι σωστό που βρίσκεται διαθέσιμο για προσφορές και είναι έτσι για αρκετό καιρό τώρα. Υπήρχε πολύ ενδιαφέρον από πολλούς διαφορετικούς αγοραστές, αλλά δεν μπορούμε να πούμε παραπάνω σε αυτό το στάδιο.»

Πρόσθεσε: «Ιστορικά, έχουμε ασχοληθεί με πάρα πολλά ακίνητα, αλλά για τα τελευταία 20 με 30 χρόνια αυτή είναι η μεγαλύτερη μας αγορά.»

Σύμφωνα με μια λίστα που αφορά την ιδιοκτησία, το χωριό προσφέρει έσοδα 452 χιλιάδων ευρώ τον χρόνο για αυτόν που θα είναι ιδιοκτήτης του. Τα έσοδα αυτά προέρχονται από τα νοίκια, την αγροτική παραγωγή και περιβαλλοντικές επιδοτήσεις.

πωλείται χωριό στην ΒρετανίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα