Η συγκινητική φωτογραφία του Υπάτιου Πατμανόγλου με την Ασπασία που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της - Το δημόσιο «ευχαριστώ» της μητέρας της

ΕΛΛAΔΑ

«Απλά υποκλίνεσαι στο μεγαλείο της ψυχής του» ήταν τα λόγια με τα οποία η Σπυριδούλα Φατούρου θέλησε να ευχαριστήσει τον Υπάτιο Πατμανόγλου που τους επισκέφθηκε στο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Ο Υπάτιος μετά τον άδικο χαμό της γυναίκας και του παιδιού του ύστερα από το φοβερό τροχαίο με την Πόρσε που έπεσε πάνω στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του, επισκέπτεται αρκετά συχνά οικογένειες που ζουν το δικό τους Γολγοθά, σε μια προσπάθεια να τους δώσει δύναμη και κουράγιο.

Η Ασπασία είναι

η κοπέλα που είχε πυρολυθεί από τον ίδιο της τον πατέρα με την είδηση να έχει συνταράσσει το Πανελλήνιο. Ο Υπάτιος την επισκέφθηκε και μίλησε τόσο μαζί της με σκοπό να της δώσει δύναμη και ελπίδα. Μάλιστα, μοιράστηκε με τη μητέρα της Ασπασίας συμβουλές του Πνευματικού του από τις οποίες αντλεί και ο ίδιος δύναμη, μετά το τραγικό συμβάν που σημάδεψε τη ζωή του.

Ο Υπάτιος και η Ασπασία θέλησαν να βγάλουν μια τρυφερή φωτογραφία την οποία η Σπυριδούλα Φατούρου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της στο facebook.

Υπάτιο ΠατμανόγλουΣπυριδούλα ΦατούρουεπίσκεψηφωτογραφίαανάρτησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα