Η μάχη για τον τίτλο στη La Liga αλλά και το Mutua Madrid Open αποκλειστικά στον OTE TV

Advertorial

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV η νέα σειρά-υπερπαραγωγή της NBCUniversal, Odyssey, με την Άννα Φρίελ να υποδύεται μία λοχία που μπλέκεται σε μία στρατιωτική συνομωσία. Η σειρά, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα στην Αμερική, έχει ήδη λάβει πολύ καλά reviews και προβάλλεται στο ΟΤΕ CINEMA

1HD σε πρώτη προβολή.

Στις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας περιλαμβάνονται επίσης η κωμωδία με τους Τσάνινγκ Τάτουμ και Τζόνα Χιλ 22 Jump Street και το ξεκαρδιστικό Παρθένος Ξανά με τον Άλαν Τούντικ στο OTE CINEMA 1HD, Η Αρπαγή 3 με τον Λίαμ Νίσον, αλλά και το βασισμένο στο κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ, μιούζικαλ φαντασίας Τα Μυστικά του Δάσους με τους Άννα Κέντρικ, Μέριλ Στριπ και Κρις Πάιν στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand. Τα οσκαρικά Οδηγός Αισιοδοξίας και Σικάγο θα προβληθούν στο OTE CINEMA 2 και στο Village Cinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, η κομεντί Chef με τους Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Γιόχανσον και Ντάστιν Χόφμαν.

Στα αθλητικά, το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα κορυφώνεται επί ευρωπαϊκών γηπέδων, με τα ντέρμπι Γκλάντμπαχ-Μπάγερ Λεβερκούζεν για την Bundesliga, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια για την La Liga και Τσέλσι-Λίβερπουλ για την Barclays Premier League να ξεχωρίζουν.

Οι φίλοι του τένις δεν πρέπει να χάσουν στον OTE TV το ATP World Tour Masters 1000 στην Ισπανία, το Mutua Madrid Open που θα φιλοξενήσει τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται την Κυριακή 10 Μαΐου.

OTE TVπρόγραμμαLa LigaOdysseyMutua Madrid OpenHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα