Η φωτιά του Πολάκη, τα αναμμένα κάρβουνα για Σπυράκη, Νικολάου και ο κλήρος σε Πατούλη, Μουτζούρη

Καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Σε δύο βδομάδες περίπου -και αφού θα έχει προηγηθεί ένα πανηγυρικό υπουργικό συμβούλιο- θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών. Κατά πάσα πιθανότητα ο Μητσοτάκης θα το ανακοινώσει με διάγγελμα.

Στις 9 Απριλίου λοιπόν –οι εκπλήξεις περιορίζονται ως προς την ημερομηνία– αυτές τις μέρες κλείνουν και τα περισσότερα ψηφοδέλτια.

Θα δούμε εδώ νέα πρόσωπα όπως και τα ψηφοδέλτια

του ΣΥΡΙΖΑ και ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης, όχι ντε και καλά δημοσιογράφοι αλλά πανελίστες (γιατροί δικηγόροι κλπ).

Το ματς του σαββατοκύριακου ΣΥΡΙΖΑΠολάκη έλαβε τέλος και την λήξη την σφύριξε ο κρητικός, αφού έκανε πίσω μια και είδε την Κουμουνδούρου έτοιμη να τον αφήσει εκτός ψηφοδελτίων αν το συνέχιζε.

Τώρα, για ένα τηλεφώνημα σε έντονο ύφος του Τσίπρα προς τον Πολάκη λένε ότι έγινε, αλλά δεν παίρνω όρκο. Είναι όμως βέβαιο, ότι η κρυάδα που πήρε ο Πολάκης από την αντιμετώπιση του από τον Τσίπρα, ήταν μεγαλύτερη από αυτή στα νερά του Ιονίου που βούτηξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ έχει να λύσει δύο σταυρόλεξα το ένα τι θα γίνει με την υποψηφιότητα της Σπυράκη στη Θεσσαλονίκη και το άλλο και με την κυρία Σοφία Νικολάου, πρώην γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, η οποία είχε κάτι ελέγχους από το ΣΔΟΕ σε εξέλιξη. Μαθαίνω, ότι ο Μητσοτάκης δυσφορεί και για τις δύο περιπτώσεις, αλλά προέχουν τα ψηφαλάκια αυτή την περίοδο, οπότε μπορεί να την γλυτώσουν οι κυρίες.

Μιας και ο λόγος για υποψηφιότητες να σας πω ότι εκτός από τα ψηφοδέλτια για τις εθνικές εκλογές κλείνουν και οι συμφωνίες για τις Περιφέρειες. Παρά τα όσα ακούτε, Γιώργο Πατούλη δαγκωτό θα έχουμε από τη ΝΔ στην Αττική –εδώ υποψήφιο απέναντι του ψάχνουν οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις που λέγαμε επί ΠΑΣΟΚ.

Όπως επίσης έπιασε τον…μουντζούρη ο Μητσοτάκης στο βόρειο Αιγαίο και με τον κ. Μουτζούρη θα πάει στις εκλογές. Ας κάνει την καρδιά του πέτρα ο Νότης Μηταράκης. Όπως λέει σε συνεργάτες του ο Μητσοτάκης, προέχει τι θα γράψει στο τέλος το κοντέρ. Έχουμε κι άλλα παρασκήνια για υποψηφιότητες, αλλά και αύριο μέρα είναι…

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές με βάγια, μετά «μυστικά δείπνα», Επιτάφιος και Ανάσταση με ζωντανές συνδέσεις και πολιτικά τοκ σόου

Η μπίλια για τις εκλογές που έκατσε στις 9 Απριλίου και οι «εκπλήξεις» που έρχονται μέχρι τις κάλπες

Οι μυστικές συναντήσεις Μητσοτάκη με Σαμαρά και το… έργο «δεν είναι η ώρα του Καραμανλή»

Keywords
Τυχαία Θέματα