Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση για αίμα για τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στου Ρέντη

Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση στο προσωπικό της για αίμα, για τον 31χρονο υπαρχιφύλακα που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, στον αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει στην έκκλησή της: «Κατόπιν σοβαρού τραυματισμού του που έλαβε χώρα την 7/12/2023 εξωτερικά του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρέντη “Μ. Μερκούρη”, ο υπαρχιφύλακας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων” (Μονάδα Εντατικής Θεραπείας) και χρήζει άμεσης ανάγκης αίματος.

«Παρακαλείται το προσωπικό των Υπηρεσιών,

που επιθυμεί να προσφέρει αίμα, ανεξαρτήτως ομάδος αίματος, να μεταβεί στο προαναφερόμενο νοσοκομείο από την 08:30′ ώρα της 09/12/2023, δηλώνοντας εθελοντές αιμοδότες για τον ανωτέρω ασθενή».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων κάλεσαν τον πρωθυπουργό να διακόψει άμεσα, σήμερα όλα τα πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ενδεχόμενο έχει ήδη τεθεί στο τραπέζι του Μαξίμου.

Η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα διαθέσιμα σενάρια για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, ενώ εκτιμά ότι η εφαρμογή του νέου Ποινικού Κώδικα θα δώσει απαντήσεις σε πολλά από τα ζητήματα αυτά.

Διαβάστε επίσης:

Καμένα Βούρλα: Αυτοκτόνησε 56χρονος καταναλώνοντας χάπια

Ηχητικό ντοκουμέντο μετά την επίθεση στον αστυνομικό: «Να μη φύγει κανείς από το γήπεδο, αν δεν λάβεις εντολή» – «Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε»

Στην πρεσβεία του Ισραήλ πήγαινε ύποπτος φάκελος – Τεράστια επιχείρηση της ΕΜΑΚ στα ΕΛΤΑ Χαλανδρίου (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΛ ΑΣ, 31χρονο, Ρέντη,el as, 31chrono, renti