Η εκπληκτική ζωή της «άγνωστης» Σοφί Τριντό - Η 41χρονη σύζυγος ενός από τους πιο σέξι πολιτικούς στον κόσμο (Photo)

ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, έχει αποκτήσει φήμη για την αξιαγάπητη προσωπικότητά του, την ανοιχτή στάση του απέναντι στους πρόσφυγες και την υποστήριξή του στους ομοφυλόφιλους και των δικαιωμάτων των γυναικών.

Έχει επίσης χαρακτηριστεί ένας από τους πιο «σέξι» άνδρες στην πολιτική και ο ίδιος μάλιστα ήταν στον κατάλογο της Vogue με τους «Πιο Σέξι άνδρες εν ζωή».

Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για τη σύζυγό του, Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, μέχρι που βρέθηκε στο επίκεντρο των μέσων ενημέρωσης την περασμένη εβδομάδα, όταν δημοσίευσε μία φωτογραφία στο Instagram για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ζητώντας από τις γυναίκες να δημοσιεύσουν μία φωτογραφία τους με το «αρσενικό σύμμαχό» τους για να «γιορτάσουν τους άνδρες και τα αγόρια στη ζωή μας που μας ενθαρρύνουν να είμαστε αυτές που είμαστε, που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια και τις γυναίκες με σεβασμό».

Ο Καναδός πρωθυπουργός έχει αποκαλέσει επανειλημμένα τον εαυτό του φεμινιστή, και έχει ένα διαφορετικό υπουργικό συμβούλιο που αποτελείται από άνδρες και γυναίκες.

Η Σοφί κάνει επίσης εκστρατείες για φιλανθρωπικές οργανώσεις για την ισότητα των φύλων και είναι η εθνική πρέσβειρα για την πρωτοβουλία του Καναδά «Επειδή είμαι κορίτσι», σύμφωνα με το Business Insider.

ΤριντόΚαναδάςσύζυγοςφιλανθρωπικές οργανώσειςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα