Η ΑΕΚ γιόρτασε τα 100 χρόνια ιστορίας της – Συγκίνηση Μελισσανίδη και στις κερκίδες (videos)

Η ΑΕΚ γιόρτασε στην Opap Arena τα 100 χρόνια ιστορίας της, σε μια τελετή με αρκετή νοσταλγία. Με την ομάδα να μην αγωνίζεται σήμερα, οι φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο για την ιστορική ημέρα της Ενωσης. Από νωρίς το μεσημέρι είχε στηθεί γιορτή έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, με οικογένειες και παιδιά, όπως φυσικά και οι οργανωμένοι

οπαδοί, συγκεντρώθηκαν ξεκινώντας από νωρίς το πάρτι. 

Η γιορτή ξεκίνησε με διάφορες δράσεις έξω από το γήπεδο και στις 16:00 άνοιξαν οι πύλες. Από τα μάτριξ προβάλλονταν παράλληλα πλάνα από τον κόσμο που το χαιρόταν με την ψυχή του.

Το αερόστατο της ΑΕΚ με το επετειακό σήμα των 100 χρόνων βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και έκανε απόπειρα να πετάξει ψηλά, με τον κόσμο να αποθεώνει. Ωστόσο λόγω των ανέμων δεν κατέστη δυνατό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Οι ευχές του συγκινημένου Μελισσανίδη στην ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με βίντεο ευχήθηκε συγκινημένος για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ, λέγοντας προς τους οπαδούς της:

«Αγαπητοί Ενωσίτες. Σήμερα γιορτάζουμε τα εκατοστά γενέθλια της πιο ξεχωριστής ομάδος στην Ελλάδα. Για όλους εμάς, της πιο ξεχωριστής στον κόσμο ολόκληρο. Πρέπει να νιώθουμε ευλογημένοι γι’ αυτό. Περήφανοι και λυτρωμένοι. Γιατί περάσαμε πολλά. Ήταν χρόνια δύσκολα. Πονέσαμε, όμως δε λυγίσαμε ποτέ. Μέσα από προσπάθεια, από αγώνες και με πολλή αγάπη, δίνουμε ξανά στην ΑΕΚ την απεραντοσύνη που δικαιούται το προσφυγικό μεγαλείο της. Έχουμε πάλι το σπίτι μας, είμαστε ξανά αδελφωμένοι και ενωμένοι. Αντέξαμε, πιστέψαμε, δικαιωθήκαμε. Είμαστε όλοι το ίδιο μπροστά της. Έχουμε όλοι κιτρινόμαυρο αίμα στις φλέβες μας. Να είστε υπηρέτες και σωματοφύλακες της μαζί. Να τη λατρεύετε και να την προστατεύετε. Στα 200, στα 300, στα χίλια χρόνια της. Ζήτω η ΑΕΚ. Γειά σου, ρε ΑΕΚάρα μου»!

Ακολούθησαν βίντεο με την ιστορία της ΑΕΚ για να… θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, με τον προπονητή της, Ματίας Αλμέιδα, να παίρνει τον λόγο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

«Αισθάνομαι πανευτυχής που αποτελώ ένα πολύ μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων στον Θεό και στη ζωή που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μπορώ να μοιράζομαι αυτή τη γιορτή με όλους εσάς. Ελπίζω να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι για να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Να είμαστε πάντα μαζί. Και οι παίκτες και το υπόλοιπο σταφ θα δίνουμε την τελευταία σταγόνα του ιδρώτα μας για να κερδίσουμε. Αύριο θέλουμε την ενέργειά σας που δίνετε σε όλα τα παιχνίδια. Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ».

Σύντομες ομιλίες για τα γενέθλια της ομάδας έκαναν και οι Στίβεν Τσούμπερ, Πέτρος Μάνταλος, Μπρούνο Άλβες και Θωμάς Μαύρος, με τον τελευταίο να τονίζει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την πορεία μου. Είναι γνωστά τα συναισθήματα μου, τρέφω αγάπη για την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο και πάντα είμαι δίπλα στην ΑΕΚ. Χαίρομαι για την ομάδα που πέρυσι έκανε το νταμπλ, να πάρουμε το πρωτάθλημα και φέτος. Χαίρομαι για τους παίκτες και τον μεγάλο προπονητή μας. Ένα ευχαριστώ στον Μελισσανίδη επίσης, γιατί μόνο αυτός μπορούσε να κάνει αυτό το γήπεδο. Η ευχή μου είναι να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης;

Super League: Μεγάλο διπλό ο Παναιτωλικός στην Κηφισιά, πήρε το πάνω χέρι στη μάχη για την παραμονή (videos)

ΟΑΚΑ: «Δεν είναι επιβλαβή τα στίγματα που εντοπίστηκαν στην επιφάνεια του νερού» – Τι αναφέρεται για το πρόβλημα στην κολυμβητική δεξαμενή ρ10

Τεράστια εμφάνιση Τσιτσιπά, απέκλεισε τον Σίνερ και πέρασε στον τελικό του Μόντε Κάρλο (videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, 100, – Συγκίνηση Μελισσανίδη,aek, 100, – sygkinisi melissanidi