Η Ryanair χρέωσε 6.000 λίρες σε Βρετανούς για να τους αλλάξει τα εισιτήρια - Ήθελαν να γυρίσουν από τις φλεγόμενες Βρυξέλλες

ΚΟΣΜΟΣ

Σχεδόν 6.000 ευρώ χρέωσε σε 28 Βρετανούς η Ryanair προκειμένου να αλλάξει τα εισιτήριά τους και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν από τις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τον Independent, που επικαλείται καταγγελία βουλευτή των Βρετανών Εργατικών, Βρετανοί ταξιδιώτες προσπάθησαν να φύγουν από τις Βρυξέλλες

μία ημέρα νωρίτερα από το προγραμματισμένο λόγω των πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στη βελγική πρωτεύουσα.

Όταν ζήτησαν από τη γνωστή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους να αλλάξουν τα εισιτήριά τους ενημερώθηκαν ότι επρόκειτο για μια επιλογή που θα κόστιζε 214 λίρες στον καθένα!

«Θα ήθελα να ζητήσω από τους υπουργούς να έρθουν σε επικοινωνία με την Ryanair και άλλους αερομεταφορείς, ώστε να διευκολύνουν την επιστροφή όσων θέλουν να εγκαταλείψουν άμεσα τις Βρυξέλλες», ανέφερε ο βουλευτής των Εργατικών Bill Esterson στη βουλή των αντιπροσώπων.

Από τους Βρετανούς ταξιδιώτες ζητήθηκε να πληρώσουν 60 λίρες για να αλλάξουν τα εισιτήριά τους και άλλες 154 για τους ναύλους.

Σύμφωνα πάντως με εκπρόσωπο της εταιρείας που μίλησε στον Independent οι υψηλοί ναύλοι οφείλονταν στο γεγονός ότι είχαν απομείνει μόλις 28 θέσεις κενές.

RyanairΒρετανίαΒρυξέλλεςχρέωσηHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα