Γκλέτσος μαινόμενος: «Ο Φίλης είναι ένα βόδι 400 κιλών που είναι υπουργός» (Video)

ΕΛΛAΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα επιχείρησαν οι δυο παρουσιαστές του Αντένα, ήταν όμως αργά...

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε απασφαλίσει. Επιτέθηκε φραστικά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Νίκο Φίλη: «Προχθες, ήμουν στο σπίτι μου κι έρχεται και μου χτυπάει ένας άνθρωπος την πόρτα. Ήταν η ώρα των δελτίων ειδήσεων. Με δάκρυα στα μάτια και μου λέει: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Άκουσα αυτό

το βόδι, μιλάω για τον Φίλη, και είπε "μα πόσα μακαρόνια τρώνε;" Απόψε, τα μακαρόνια που έχουμε δεν φτάνουν για τα τέσσερα παιδιά μας»

Οι παρουσιαστές Γιώργος Κούρος και Ρίτσα Μπιζόγλη, αιφνιδιάστηκαν από τους χαρακτηρισμούς. Η Μπιζόγλη μάλιστα επιχείρησε να νουθετήσει τον κ. Γκλέτσο: «Να αποφεύγουμε λίγο τους χαρακτηρισμούς».

Απτόητος ο ηθοποιός, Δήμαρχος Στυλίδας και πρόεδρος της ΤΕΛΕΙΑΣ, Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε: «Δεν αποφεύγω τίποτα! Είναι χειρότερο ένα βόδι, ένα βόδι που είναι υπουργός και είναι 400 κιλά να λέει πόσα μακαρόνια

Η Μπιζόγλη μετά το πρώτο σοκ επιχείρησε εκ νέου να επαναφέρει τον τσαντισμένο κ. Γκλέτσο, στην τάξη: «Έχουν σημασία τα κιλά για το τι λέει κάποιος; Σημασία έχει η προσωπικότητα του.» Τότε ο κ. Γκλέτσος απάντησε εμφανώς τσαντισμένος: «Υπερασπιστείτε τον Φίλη! Πάντως για μένα είναι βόδι»

ΓκλέτσοςΑντέναΦίλης400 κιλάHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα