Γιγαντιαίο παπί – δραπέτης, προκαλεί πανικό και χάος (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Και ξαφνικά οι οδηγοί, είδαν να περνάει από μπροστά τους ένα γιγαντιαίο παπί. Κάποιες στιγμές μάλιστα το παπί έκανε γκελ στα αυτοκίνητα τους και έκρυβε το οπτικό πεδίο.

Το περιστατικό συνέβη στη Γλασκώβη. Ο καιρός ήταν βροχερός, μουντός και με ισχυρούς ανέμους να φυσάνε. Δίπλα από έναν κεντρικό αυτοκινητόδρομο, η αντιπροσωπεία Peter Vardy, έχει βγάλει τρεις υπαλλήλους στο προαύλιο, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να δέσουν τη φουσκωτή μασκότ της καλύτερα.

Η μασκότ, ένα φουσκωτό γιγαντιαίο

παπάκι, έμοιαζε φτερό στον άνεμο από τους αέρηδες. Ξαφνικά τα σχοινιά ξέφυγαν από τα χέρια των υπαλλήλων και το παπί άρχισε να ταξιδεύει.

Σχεδόν πετούσε λίγα μέτρα πάνω από το έδαφος, και κάποιες στιγμές έκανε αργά γκελ στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική και η τροχαία. Τότε άρχισε το πιο παράξενο κυνηγητό στην ιστορία της Σκωτίας.

Ο δράστης τελικά συνελήφθη, αφού ναι με ο άνεμος τον έκανε να πετάει, αλλά όχι τόσο ψηλά όσο θα χρειαζόταν. Το παπάκι επέστρεψε στη βάση του και δέθηκε όχι με σχοινιά αλλά με συρματόσχοινα.

φουσκωτό παπίπάπιαπαπάκιΣκωτίαπαπί δραπέτηςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα