Γιατί αυτός ο άνδρας έγινε ο ήρωας του Hugh Grand – Χρησιμοποιεί καμουφλάζ για να συνετίσει ιδιοκτήτες σκύλων

ΚΟΣΜΟΣ

Ο 43χρονος Andrew Hawes, από το Leiston της Βρετανίας μπορεί να χρησιμοποιεί ακραίες μεθόδους για να συνετίσει τους ιδιοκτήτες σκύλων που δεν ενδιαφέρονται να μαζεύουν τις… ακαθαρσίες των ζώων την ώρα που τα βγάζουν βόλτα, αλλά είναι αποτελεσματικές.

Ο κ. Hawes αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, όταν όπως λέει, αυτός και οι γείτονές του καθαρίζουν κάθε εβδομάδα τη γειτονιά τους από τις ακαθαρσίες των σκύλων, αλλά την επόμενη εβδομάδα οι δρόμοι είναι ξανά γεμάτοι.

Χρησιμοποιεί καμουφλάζ, βιντεοσκοπεί τους ιδιοκτήτες των σκύλων που δεν μαζεύουν τις περιττώματα των σκύλων

τους. Το υλικό το παραδίδει στην αστυνομία, η οποία όπως λέει μπορεί να επιβάλει πρόστιμα.

Ο ίδιος τονίζει ότι το πρόβλημα δεν το έχει με τα σκυλιά, αλλά με τους ιδιοκτήτες τους. «Περνάμε πολλές ώρες να καθαρίζουμε τη γειτονιά και κουβαλάμε κουβάδες περιττωμάτων, αλλά μέσα σε 7 ημέρες η κατάσταση είναι πάλι ένα χάλι, αναφέρει χαρακτηριστικά. Με αυτό που κάνω θέλω να ενισχύσω την προσοχή των ιδιοκτητών σκύλων και να σκέφτονται δύο φορές πριν αφήσουν τα περιττώματα των σκύλων τους, στο δρόμο».

Η καμπάνια έχει και σελίδα στο Facebook, και είναι πολύ διαδεδομένη στη Βρετανία. Στη σελίδα έκανε σχόλιο και ο διάσημος ηθοποιός Hugh Grant, γράφοντας μόνο τρεις λέξεις: «Ο ήρωάς μου».

Η αστυνομία βέβαια, λέει ότι η μέθοδός μου είναι παράνομη, επισημαίνει ο Hawes, αλλά προσθέτει ότι είναι σα να έχουν κάμερες ασφαλείας στο δρόμο. Σε ερώτηση για το εάν φοβάται την αντίδραση των ιδιοκτητών, είπε όχι γιατί όπως τόνισε είναι πολύ διακριτικός.

Πηγή: Independent

σκυλιάπεριττώματα σκύλωνΒρετανίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα