Φρίκη: Πατέρας ομολόγησε δημόσια πως βίασε και σκότωσε την 4χρονη κόρη του (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ έχει προκαλέσει η δημόσια παραδοχή ενός πατέρα πως βίασε και στη συνέχεια στραγγάλισε την 4χρονη κόρη του.

Ο Χιμέτ Ακτούρκ, από τη δυτική επαρχεία της Τουρκίας τη Μανίσα, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή της χώρας του η οποία αναζητά αγνοούμενους. Στην συγκεκριμένη εκπομπή το άτομο που αναζητούταν ήταν η 4χρονη κόρη του που είχε εξαφανιστεί. Ο άντρας προσπαθούσε να αποδείξει την αθωότητα του ωστόσο λόγω της πίεση δεν άντεξε, λύγισε και ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημά του στην παρουσιάστρια της εκπομπής Μουγκέ Ανλί καθώς και στο κοινό που παρακολουθούσε όλα όσα γινόντουσαν χωρίς να μπορεί να πιστέψει τι άκουγε.

Η 4χρονη Ιρμάκ εξαφανίστηκε από την αυλή του σπιτιού της και η οικογένειά της είχε απευθυνθεί, εκτός από τις αστυνομικές αρχές, και στα τηλεοπτικά δίκτυα για να τη βρει. Δεδομένου ότι η μικρή είχε ένα πρόβλημα στο πόδι της που δεν θα της επέτρεπε να διανύσει μόνη της μεγάλη απόσταση, αμέσως η αστυνομία απέδωσε την εξαφάνιση σε απαγωγή.

Ο πατέρας ομολόγησε τον βιασμό και την δολοφονία της κόρης του μπροστά on camera και στη συνέχεια υπέδειξε στην αστυνομία το σημείο ταφής της σορού της μικρούλας.

Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου ομολόγησε εκ νέου το έγκλημα του. Μάλιστα, όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί στο τηλεοπτικό κανάλι, ο ίδιος άρχισε να υποστηρίζει πως δεν ήξερε γιατί έκανε ότι έκανε, πως δεν ήταν ο εαυτός του.

ΤουρκίαΠατέρας4χρονηβιασμόςδολοφονίαστραγγαλισμόςδημόσια ομολογίαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα