Φωτήλας: Το νομοσχέδιο είναι σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ Θάνου και Παπαγγελόπουλου με κουμπάρο τον Παρασκευόπουλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις άσχετες διατάξεις που περιέχει τα νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης στηλιτεύει ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας και επισημαίνει ότι «η Κυβέρνηση αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων σε σχέση με αυτά που υποστήριζε όσο ήταν στην αντιπολίτευση και με αυτά που πράττει τώρα που είναι Κυβέρνηση».

Επίσης ο κ.Φωτήλας αναφέρθηκε στη σημαντική εκκρεμότητα που αφήνει κενή το παρόν νομοσχέδιο, όπως επισημάνθηκε και από τον Συνήγορο του Πολίτη και

αφορά τα παιδιά που έχουν αποκτηθεί πριν ή μετά από τη σύναψη του συμφώνου.

Τέλος, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του, που η Κυβέρνηση για μια ακόμα φορά σε ένα πολύ σημαντικό νομοσχέδιο φέρνει από τη πίσω πόρτα άσχετες διατάξεις, που αφορούν σημαντικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, ικανοποίηση αιτημάτων προνομιακών της ακροατηρίων και εξόφληση πολιτικών γραμματίων.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο Ιάσων Φωτήλας «για άλλη μια φορά μας απογοητεύσατε. Αυτό που φέρνετε, είναι ένα πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης που αγγίζει πολλά φλέγοντα και αμφισβητούμενα θέματα και παρεμπιπτόντως αγγίζει και το ζήτημα της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Και μάλιστα με έναν τρόπο άτολμο και ημιτελή. Δεν περίμενα ποτέ από μια κυβέρνηση της αριστεράς να παραβιάζει έτσι απροκάλυπτα ανοιχτές πόρτες»

Μάλιστα χαρακτηρίζει το νομοσχέδιο ως άτολμο «που αποτελεί ένα βήμα πίσω σε σχέση με ότι είχε προτείνει το κυβερνών κόμμα πριν από δύο χρόνια ως αντιπολίτευση».

σύμφωνο συμβίωσηςΙάσων Φωτήλαςομόφυλα ζευγάριαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα