Εξωτικές διακοπές και… καλοπέραση για την οικογένεια Ομπάμα (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Ανέμελες στιγμές περνούν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα στις μαγικές παραλίες της Γαλλικής Πολυνησίας. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά και τα μαγευτικά τοπία.

«Επιβεβαιώνοντας τη φήμη του, ήταν πολύ χαλαρός», είπε στον τοπικό σταθμό TNTV ο άνθρωπος που έβγαλε τις φωτογραφίες, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι χρησιμοποίησε στην εκδρομή του μια βάρκα που συνόδευαν άλλες δυο.

Το ζεύγος Ομπάμα σχεδόν αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο έφυγε για το Παλμ Σπρινγκς και στη συνέχεια έκανε

διακοπές στο ιδιωτικό νησί του Ρίτσαρντ Μπράνσον στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Το ζεύγος Ομπάμα αφήνοντας πίσω του τον Λευκό Οίκο, ταξίδεψε στο Παλμ Σπρινγκς και κατόπιν απόλαυσε τις διακοπές του στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους , στο νησί νησί του Ρίτσαρτν Μράντον. Κάποτε χρησίμευε ως θερινή κατοικία πρώην βασιλιάδων της Ταιτής, μέχρι που ο ηθοποιός το αγόρασε το 1967. Το νησί βρισκόταν στην κατοχή του για πάνω από τρεις δεκαετίες και πλέον, λειτουργεί ως φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο.

Το θέρετρο «Μπράντο» είναι ορατό μετά βίας, αν εντοπιστεί από την θάλασσα, μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 84 επισκέπτες, ενώ η πρόσβαση γίνεται με ιδιωτικό αεροπλάνο, με πτήση περίπου 20 λεπτών από την Ταϊτή.

Μπαράκ ΟμπάμαΜισέλδιακοπέςανέμελες στιγμέςεκδρομέςφωτογραφίεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα