«Εσείς θα κολυμπούσατε σε ένα ενυδρείο με κροκόδειλους;» Καταφύγιο αγρίας ζωής στην Αυστραλία μπορεί να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας (Photos - Video)

ΚΟΣΜΟΣ

Λίγους μήνες μετά τον διαγωνισμό που διεξήγαγε το ενυδρείο στο Πάρισι, το οποιο καλούσε τον κόσμο να λάβει μέρος σε διαγωνισμό του οποίου ο νικητής θα κοιμόταν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γυάλινο δωμάτιο μέσα στο ενυδρείο με τους καρχαρίες, έρχεται ένα το «Κλουβί του Θανάτου» από την Αυστραλία.

Πιο συγκεκριμένα, ένα κέντρο προστασίας κροκοδείλων στην Αυστραλία πλέον επιτρέπει στους επισκέπτες του, εφόσον το επιθυμούν, να καταδυθούν στο ενυδρείο όπου βρίσκεται ενας από τους μεγάλους κροκόδειλους του κέντρο.

Η κατάδυση γίνεται μέσα σε ένα γυάλινο

σωλήνα, ο οποίος χωράει δυο άτομα και πλησιάζει το ζώο μέσα στο νερο.Το κέντρο προστασίας φιλοξενεί περισσότερους από 200 κροκρόσαυρους, ορισμένοι από τους οποίους πιστεύεται πως είναι οι μεγαλύτεροι στον κόσμο.

«Χιλιάδες άνθρωποι έχουν ενθουσιαστεί και παράλληλα τρομοκρατηθεί από το να βρίσκονται στο ίδιο περιβάλλον με έναν γιγάντιο κροκόδειλο».

Η «βουτιά» κρατάει 15 λεπτά με τους υπεύθυνους του πάρκου να ταΐζουν τακτικά τα ζώα όσο είναι κάποιος μέσα στη γυάλινη κατασκευή ώστε να μην επιτεθούν στους «κλουβί».

Αυστραλίακροκόδειλοςβουτιά θανάτουκαταφύγιο προστασίαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα