ΕΡΤ3: Η νέα εκπομπή «Σύνορα» μπαίνει στο πρόγραμμα του καναλιού

«Παλμογράφο» της ζωής στις χώρες της Νοτιανατολικής Ευρώπης θέλει να αποτελέσει η νέα εκπομπή «Σύνορα» της ΕΡΤ3 η οποία «μπαίνει» από σήμερα και κάθε Παρασκευή στο πρόγραμμα του καναλιού στις 19.00 (και κάθε Σάββατο στις 14.00 από το ΕΡΤNews).

Η εκπομπή είναι μια παραγωγή της δημοσιογραφικής ομάδας διεθνών ειδήσεων της ΕΡΤ3 και των ανταποκριτών της στις χώρες της

ΝΑ Ευρώπης στο πλαίσιο- προφανώς- του σχεδίου αναβάθμισης του περιφερειακού ρόλου του σταθμού όχι μόνον στην ανάδειξη επικαιρότητας στις τοπικές κοινωνίες αλλά και του συνδετικού ρόλου με την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιονανατολικής Ευρώπης.

Ρεπορτάζ και επιμέλεια θεμάτων κάνουν οι Νίκος Πέλπας, Νίκος Φραγκόπουλος, Παναγιώτης Μπάρκας, Έλενα Τσιώτα, Χριστίνα Σιγανίδου, Σερίφ Μεχμέτ. Η ομάδα διασχίζει τα σύνορα για να ανακαλύπτει θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα των χωρών της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής.

Οι δημοσιογράφοι συναντούν και συνομιλούν με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες, συζητούν με ειδικούς αναλυτές, τείνουν μικρόφωνο στους πολίτες και ακούν τους προβληματισμούς, τα σχέδια, τα όνειρα τους για «το κοινό μέλλον στην περιοχή». Η αρχισυνταξία και παρουσίαση είναι της Κάλλης Ζάραλη και η σκηνοθεσία του Τηλέμαχου Κοεμτζόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Επιστρέφει με εκπλήξεις και ανατροπές – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια (Video)

Η «Φάρμα» κάνει πρεμιέρα και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ (Video)

Ουγγαρέζος: Σκληρή απάντηση σε Λιάγκα – «Κουράγιο στους εργαζόμενους στο Πρωινό» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΕΡΤ3, Σύνορα,ert3, synora