Επική οικογενειακή φωτογραφία στην Κίνα – Συγκεντρώθηκαν 500 άτομα (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια… οικογενειακή φωτογραφία ήταν αρκετή για να «ρίξει» το διαδίκτυο και να κάνει τους χρήστες των social media να μιλούν για τον ορισμό του family reunion.

Όλα αυτά λόγω των φωτογραφιών που τράβηξαν τα μέλη της οικογένειας Ρεν κατά την διάρκεια του εορτασμού της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς.

Φυσικά η οικογένεια Ρεν δεν ανέθεσε σε κάποιον να τη φωτογραφίσει, καθώς αυτό θα ήταν

αδύνατο. Αντίθετα, χρειάστηκε κάποιον να τους καταγράψει από ψηλά με ένα…drone.

Η οικογένεια χρειάστηκε δύο χρόνια για να καταφέρει να συγκεντρωθεί στο ίδιο μέρος και στις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρουν σε έναν βράχο διαφορετικές γενιές, ενώ το σημείο δεν είναι τυχαίο καθώς σε αυτό το χωρίο ζούσε η πρώτη οικογένεια του γενεαλογικού δέντρου.


Να σημειωθεί πως τα 500 άτομα που βρέθηκαν στην φωτογραφία ανήκουν από την 25η έως την 31η γενιά της δυναστείας των Ρεν, με τα περισσότερα μέλη τους να ζουν στην Σαγκάη, στην Ταϊβάν, στο Πεκίνο και την Ξινγιάνγκ.

«Μας πήρε 2μιση ώρες για να ολοκληρώσουμε το νέο οικογενειακό δέντρο. Μέσω αυτού του εγχειρήματος, λοιπόν, μας αρέσει να ενώνουμε ξανά όλα τα μέλη της οικογένειας, δείχνοντας έτσι στους προγόνους μας ότι είμαστε ακόμη εδώ», ανέφερε ένας συγγενής.

Κίναοικογενειακή φωτογραφία500 άτομαοικογένειαοικογενειακή συγκέντρωσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα