Έπιασε τον άντρα της σε «τρίο» - Τους σκότωσε όλους

ΚΟΣΜΟΣ

Βαρύτατη ποινή επιβλήθηκε σε 42χρονη γυναίκα η οποία έπιασε επ' αυτοφώρω τον σύζυγό της να την απατά ταυτοχρόνως με έναν άνδρα και μια γυναίκα και σκότωσε τους πάντες.

Η γυναίκα δήλωσε ένοχη για τα τρία εγκλήματα, εξηγώντας στην κατάθεσή της ότι έχασε την ψυχραιμία της όταν το 2016 βρήκε τον σύζυγό της μαζί με ένα ακόμα ζευγάρι στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους και σκότωσε και τα τρία άτομα, πυροβολώντας τα.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στον κουνιάδο της και τον ενημέρωσε για το τι έκανε, λέγοντας μάλιστα ότι μετέφερε το πτώμα της γυναίκας σε άλλο σημείο του σπιτιού. Ο κουνιάδος ειδοποίησε τις Αρχές, χαρακτηρίζοντας τη γυναίκα ως «μετρίως τρελή».

Οι αστυνομικοί και νοσοκόμοι που έφθασαν στο σπίτι βρήκαν τα τρία πτώματα, γυμνά, ωστόσο δεν ανέφεραν αν το πτώμα της γυναίκας είχε μεταφερθεί σε άλλο σημείο.

Τελικά η απατημένη σύζυγος συνελήφθη και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 23 ως 29 ετών. Το περιστατικό συνέβη στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ και η ποινή ήταν αποτέλεσμα συμφωνίας του συνηγόρου της γυναίκας με τις διωκτικές αρχές.

ΗΠΑΒόρεια ΚαρολίναγυναίκαδολοφονίασύζυγοςζευγάριHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα