Επανέρχεται η Ακρίτα για τη Μαρέβα: «Η διαστρέβλωση έχει βαρέσει κόκκινο – Το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει πολιτικό χαρακτήρα»

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, επανέρχεται -με νέα ανάρτησή της- στο θέμα της Μαρέβας Μητσοτάκη, τονίζοντας πως «η διαστρέβλωση έχει βαρέσει κόκκινο».

Παράλληλα, η κ. Ακρίτα σημειώνει πως «η κ. Γκραμπόφσκι δεν κρίθηκε ούτε ως γυναίκα, ούτε ως σύντροφος και μητέρα» και ότι «το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει πολιτικό χαρακτήρα: κατατίθεται από κοινού και αφορά όλο τον Ελληνικό

Λαό».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Επειδή η διαστρέβλωση έχει βαρέσει κόκκινο.
Το Πόθεν Εσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους δεν έχει ούτε σεξιστικό, ούτε προσωπικό, ούτε “οικογενειακό” πρόσημο. Η κυρία Γκραμποφσκι δεν κρίθηκε ούτε ως γυναίκα, ούτε ως σύντροφος και μητέρα.
Το Ποθεν Εσχες του πρωθυπουργικού ζεύγους έχει πολιτικό χαρακτήρα: κατατίθεται από κοινού και αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό.
Απαιτούμε να μάθουμε το ΠΟΘΕΝ των 40 ακινήτων. Είναι κληρονομιά; Είναι αγορά; Πού και πώς αποκτήθηκαν τα χρήματα;
Είναι χρέος μας να ερωτούμε.
Είναι χρέος τους να απαντούν».

Υπενθυμίζεται πως η σύζυγος του πρωθυπουργού θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ανάρτηση της τελευταίας.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύργους – Χρυσοχοΐδης: «Η έρευνα διεξάγεται με μεγάλη ταχύτητα, θα αποκαλυφθεί πλήρως η αλήθεια»

Οι 13 νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος  «Δημοκράτες» του Λοβέρδου

Τέμπη: Τα ερωτήματα για την εισαγγελική έφοδο στον ΟΣΕ – Σήμερα αποφασίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για την προανακριτική

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επανέρχεται, Ακρίτα, Μαρέβα, Ποθεν Έσχες,epanerchetai, akrita, mareva, pothen esches