Νίκος Μουρατίδης: «Η συνέντευξη του Καρβέλα δεν ήταν καλή κι αυτό οφείλεται στην κυρία Λυμπεράκη» (Video)

Τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη σχολίασε ο Νίκος Μουρατίδης, επισημαίνοντας ότι κατά τη γνώμη του αυτή δεν ήταν καλή, κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται ο μουσικοσυνθέτης αλλά η δημοσιογράφος.

Παρά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε ο Νίκος Καρβέλας τόσο για τα λεγόμενά του όσο και για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Νίκη Λυμπεράκη, ο Νίκος Μουρατίδης, μιλώντας στην κάμερα του «Happy Day», αποκάλεσε τον καλλιτέχνη «Θεό» και «παράδεισο», ενώ υποστήριξε ότι η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τη συνέντευξη.

«Ο Νίκος Καρβέλας είναι

παράδεισος, μπορεί να σου κάνει συγκλονιστικές δηλώσεις και να σου βγάλει 100 τίτλους, λέει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Η συνέντευξη δεν ήταν καλή, αλλά δεν οφείλεται στον Καρβέλα, οφείλεται στην κυρία Λυμπεράκη» είπε και πρόσθεσε:

«Η κυρία Λυμπεράκη δεν το διαχειρίστηκε σωστά. Είναι θεός που έθεσε τον δικό του όρο να εμφανιστεί ζωντανά. Έχουμε υποφέρει όλοι με τα βίντεο. Κόβετε και ράβετε και δείχνετε ό,τι θέλετε».

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για Μπάρκα: «Ανήθικο» το φιλί με τον πρώην μου – «Μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει, για μένα είναι delete» (Videos)

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Πρωταγωνιστεί σε ερωτικές σκηνές με άλλη γυναίκα στην πρώτη ταινία του γιου της – Η εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί

Σμαράγδα Καρύδη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν την ήθελαν αρχικά στο «Παρά 5» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Μουρατίδης, Καρβέλα, Λυμπεράκη Video,nikos mouratidis, karvela, lyberaki Video