Εντόπισαν κροκόδειλο στα νερά του Τάμεση - Πανικός στο ανατολικό Λονδίνο

ΚΟΣΜΟΣ

Ένα κροκόδειλο περίπου 1,5 μέτρου εντόπισαν δύο άτομα στον Τάμεση, τον φωτογράφισαν και ανέβασαν τη φωτογραφία στο διαδίκτυο προκαλώντας πανικό στους κατοίκους του ανατολικού Λονδίνου.

Η φωτογραφία δείχνει το παράξενο πλάσμα που μοιάζει με κορκόδειλο να λιάζεται κοντά στην αποβάθρα του Millwall Outer στο ανατολικό Λονδίνο.

Η φωτογραφία τραβήχθηκε από εργαζόμενο του δήμου, την ώρα που έκανε το διάλειμμά του και περπατούσε στην αποβάθρα. Η ανάρτηση της φωτογραφίας έχει προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της περιοχής όπου στην συγκεκριμένη

αποβάθρα λένε ότι παίζουν πολλά παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν ισχυρισμοί για εντοπισμό κροκοδείλου στη Βρετανία. Τον Ιούλιο του 2015 ένας τρομοκρατημένος κάτοικος του Μπρίστολ είπε ότι είδε ένα κροκόδειλο, προκαλώντας μεγάλη επιχείρηση από την αστυνομία.

Τον Φεβρουάριο του 2015 ένας οδηγός λεωφορείου είπε ότι εντόπισε ένα κροκόδειλο στο ποτάμι Avon κάτω από τη γέφυρα του Bedminster.

Και τον Ιούνιο του 2014, επίσης στο Μπρίστολ, η 29χρονη Tamara Blanco, είπε ότι είδε κάτι να κινείται στο νερό που έμοιαζε με κροκόδειλο.

κροκόδειλοςκροκόδειλος Λονδίνοκροκόδειλος στον ΤάμεσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα