Εκατοντάδες... μεθυσμένοι Αμερικανοί «εισβάλουν» καταλάθος στον Καναδά (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Περισσότεροι από 100 Αμερικανοί πολίτες… κατάφεραν να εισέλθουν παράνομα στον Καναδά το σαββατοκύριακο. «Εισέβαλαν» στην γείτονα χώρα μέσω ενός… ποταμού που ξεκινάει από το Μίσιγκαν και καταλήγει στον Καναδά.

Κάθε χρόνο, γλεντζέδες από τις ΗΠΑ πηδάνε σε φουσκωτά και ταξιδεύουν κατά μεσής του ποταμού St. Clair στο Μίσιγκαν, περνώντας μια μέρα μεθυσιού κάτω από τον ήλιο.

Φέτος, παρόλα αυτά, ο καιρό ήταν τόσο άσχημος που εκατοντάδες βγήκαν εκτός πορείας, περνώντας τα σύνορα των δύο χωρών

και φτάνοντας στην πόλη Sarnia του Καναδά.

Όπως αναφέρθηκε από το Buzzfeed, όλο αυτό προκάλεσε έναν γραφειοκρατικό εφιάλτη στις αρχές του Καναδά που έπρεπε να «μαζέψουν» και να καταγράψουν τους… μεθυσμένους «εισβολείς».

City police, OPP, Paramedics, Coast Guard & RCMP working to get "Floaters" back to boarder. pic.twitter.com/BFpxPDr7Hx

— Sarnia Police (@SarniaPolice) 21 August 2016

It has been crazy busy. Thank you Sarnia Transit. Also thank you Esso & Lanxess. Couldn't have done it without you. pic.twitter.com/a47hmm92QS

— Sarnia Police (@SarniaPolice) 21 August 2016

Μερικοί από τους Αμερικανούς, από ότι φαίνεται, ανησύχησαν τόσο που μπήκαν σε μια ξένη χώρα και προσπάθησαν να εγκαταλείψουν... το φουσκωτό τους και να κολυμπήσουν πίσω στην πατρίδα.

Υπήρξαν αναφορές για ελαφρούς τραυματισμούς, αλλά η επέμβαση της Ακτοφυλακής για να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι μπορούσαν να βγουν από τον ποταμό στην στεριά βοήθησε να τεθεί υπό έλεγχο η επικίνδυνη κατάσταση.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν στα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης τις αρχές της χώρας.

εκατοντάδες μεθυσμένοι Αμερικανοί εισβάλλουν στον Καναδάπερνάνε τα σύνορακαταλάθωςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα