Είμαι ο Άιβαν, γκέι, πρώην αλκοολικός, δυσλεκτικός και θέλω να γίνω δήμαρχος του Λονδίνου (Video)

ΚΟΣΜΟΣ

«Είμαι ο Άιβαν και θέλω να γίνω ο δικός σου δήμαρχος του Λονδίνου. Είμαι γκέι, πρώην αλκοολικός, δυσλεκτικός. Είμαι υιοθετημένος, ακτιβιστής, επιχειρηματίας, αποδιοργανωτικός, άνθρωπος των λόγων. Δεν είμαι ο τυπικός πολιτικός». Σίγουρα είναι μια καμπάνια εντελώς διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη μέχρι τώρα. Ο 47χρονος Αιβαν Μάσοου αυτοσυστήνεται στους ψηφοφόρους με ένα pop art video το οποίο ανήρτησε

στο You tube.

Μέσα σε 70 δευτερόλεπτα σκιαγραφεί το προφίλ του και σίγουρα είναι η πρώτη φορά που υποψήφιος δεν λέει τα … καλά και συμφέροντα.

Ο 47χρονος Άιβαν είναι επιχειρηματίας, έγινε πολύ νέος μέλος των Συντηρητικών, αλλά τους εγκατέλειψε το 2000, επειδή μεταξύ άλλων δεν άντεξε την ομοφοβία τους. Παρόλα αυτά δηλώνει περήφανος που βοηθά το κόμμα που αγαπά «να ασπαστεί το σύγχρονο κόσμο». Θέλει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λονδίνου στις επόμενες εκλογές που είναι σε ένα χρόνο. Υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί το Μετρό επειδή σιχαίνεται την κίνηση, όπως και «την γραφειοκρατία, τη βαρετή πολιτική». Παράλληλα ενημερώνει ότι για την προεκλογική του καμπάνια, θα ξοδέψει ένα «σημαντικό» χρηματικό ποσό σε διαφημίσεις στο Facebook και το Twitter, ενώ παροτρύνει τους Λονδρέζους να χρησιμοποιήσουν το hashtag #tellivan για να τον ενημερώσουν για τα έργα που επιθυμούν να υλοποιήσει ως δήμαρχος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του, έκοψε το ποτό χάρη στην Τζόαν Κόλινς, η οποία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο εξοχικό της στο Σεν Τροπέ τον παρότρυνε να αναζητήσει βοήθεια. «Ήταν ένα βράδυ πριν από πολλά χρόνια στη βίλα της στο Σεν Τροπέ. Στο σαλόνι υπήρχαν έξι άδεια μπουκάλια. Το επόμενο πρωί, η ηθοποιός μού είπε: Άιβαν, εγώ χθες ήπια ένα ποτήρι. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα ήπιες εσύ. Νομίζω ότι έχεις πρόβλημα και ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι για αυτό».

Άιβαν ΜάσοουΛονδίνοΔήμαρχος ΛονδίνουσυντηρητικοίHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα