Έδωσε 6.000 λίρες για να κάνει «μπάτσελορ» στον σκύλο της (Photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Μια ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου για σκύλους έδωσε το εξωφρενικό ποσό των 6.000 λιρών Αγγλίας για να κάνει πάρτυ στο σκυλάκι της.

Η Έλεν Τέρνερ ξόδεψε 6.000 λίρες για να κάνει «μπάτσελορ» πάρτυ στο τσιουάουα της, την Τσίτσι η οποία πρόκειται να «παντρευτεί» τον σκύλο ενός φίλου της Έλεν.Το πάρτυ για το σκυλάκι δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ένα κλασσικό μπάτσελορ μιας νύφης. Υπήρχε μια ροζ μακρία λιμουζίνα, κοκτέιλ για σκυλιά ακόμα και ένας… στρίπερ για σκυλιά!

« Ήθελα να δώσω στην Τσίτσι ένα ωραίο αποχαιρετιστήριο

για την «εργένικη» ζωή. Προσέλαβα μια ρόζ λιμουζίνα για να πάρει την Τσίτσι και τις φίλες της από το σπίτι στο μαγαζί μου όπου εγινε το πάρτυ. Εκανα όλοκληρο το μαγαζί εντελώς ροζ.Υπήρχαν ροζ μπαλόνια παντού, πλάκες με το γράμμα L, δύο ειδικά κατασκευασμένα κέικ σε μορφή σκύλου…όλες οι παραδόσεις για το γυναικείο μπάτσελορ. Είχα ένα μπάτλερ για να σερβίρει τα σκυλιά με τα καναπεδάκια από καπνιστό σολομό και σερβιτόρους για τα κοκτέιλ που ήταν φτιαγμένα από κοτόπουλο. Είχαμε και διαγωνισμούς για τον καλύτερα ντυμένο σκύλο, φροντίδα και μέικαπ για σκύλους. Ήταν ένα πολύ όμορφο πάρτυ» δήλωσε η Ελεν.

Η Έλεν είναι ιδιοκτήτρια 8 σκύλων και ήδη ξοδεύει περι τα 24,000 λίρες ετησίως για την φροντίδα τους, ενώ υπολογίζουν πως ο γάμος των σκύλων που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι θα κοστίσει το εντυπωσιακό ποσό των 20,000 στερλινών.

σκύλοςμπάτσελορ για σκύλοπάρτυ για σκύλοΑγγλίαHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα