Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Γιάννης Αγγέλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο στενότερος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί του Σαββάτου, στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Πατέρας δύο παιδιών, ο δικηγόρος Γιάννης Αγγέλου αποτέλεσε τον πιο στενό συνεργάτη και επιστήθιο φίλο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από το 1981. Βρισκόταν δίπλα του από τα πρώτα του πολιτικά βήματα και υπήρξε ουσιαστικά διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 2:30 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στην Αθήνα,

ενώ η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στο Β’ νεκροταφείο.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Συλλυπητήρια του Μητσοτάκη - Τζιτζικώστα

«Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Γιάννη Αγγέλου, που υπήρξε ένας ξεχωριστά ευγενής άνθρωπος και ένας διαχρονικά σεμνός και συνεπής αγωνιστής της παράταξής μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Αγγέλου εξέδωσε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. «Ο Γιάννης Αγγέλου, ένας από τους πλέον αξιοπρεπείς αγωνιστές της Κεντροδεξιάς παράταξης, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με απαράμιλλο ήθος και συνέπεια στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή μας Κωνσταντίνου Καραμανλή, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Θα τον θυμόμαστε για την ευγένεια, τη σεμνότητα και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, για την παροιμιώδη προσήλωσή του στην υπευθυνότητα, αλλά και για την αταλάντευτη πορεία ζωής ως άνθρωπος του μέτρου κι όχι της μετριότητας. Θα τον θυμόμαστε και για τον μοναδικό τρόπο που έδωσε επί πολλά χρόνια τη μάχη απέναντι στο θάνατο», ανέφερε.

καρκίνοςΓιάννης ΑγγέλουΚώστας ΚαραμανλήςHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα