Διαδήλωση οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΘΛΗΤΙΚA

Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί της ΑΕΚ διαδήλωσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για το θέμα του γηπέδου.

Το ραντεβού δόθηκε για τις 16:00 στα πατρογονικά εδάφη της Ενωσης, λίγες ώρες πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος της ΑΕΚ χωρίς ακρότητες και με μοναδικό στόχο να φωνάξει για το δίκαιο,

το οποίο επιβεβαιώνεται και από τη νομοθεσία του κράτους, συγκεντρώθηκε στο χώρο όπου υπήρχε το «Νίκος Γκούμας» για να βροντοφωνάξει αυτό που ακούν, δέχονται και θέλουν όλοι, πλην ίσως του... δήμου: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανδίδη, να είναι εκεί από νωρίς, όπως και οι Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Σεραφείδης, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Ηλίας Ατματζίδης αλλά και άλλοι παλαίμαχοι, οι περισσότεροι από 5.000 Ενωσίτες έκαναν ειρηνική πορεία ως το δημαρχείο, όπου εξέφρασαν για ακόμη μία φορά την οργή τους για τον δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο και τους χειρισμούς του.

Χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, αφού οι οπαδοί ανέλαβαν και έφεραν εις πέρας την περιφρούρηση της πορείας, οι ΑΕΚτσήδες φώναξαν για το γήπεδο, για την ομάδα τους και για το πόσο πολύ θέλουν την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Εκεί, όπου μεγάλωσαν πολλές γενιές ΑΕΚτσήδων και θα μεγαλώσουν άλλες τόσες και περισσότερες από την ημέρα που θα γίνουν τα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς»!

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΕΚγήπεδοδιαδήλωσηΝέα ΦιλαδέλφειαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα