Δεν μας τα λέτε καλά, σύντροφοι!

Τους μιλάς για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τον αναθεωρητισμό του Πούτιν και σου απαντούν με την «αλληλεγγύη της σταφίδας». Τους μιλάς για το Ισραήλ, μια χώρα-πρότυπο σε όλα, που απειλείται ευθέως με αφανισμό από τους ισλαμιστές τρομοκράτες και τις ισλαμιστικές κρυφές ή φανερές «Δημοκρατίες» (τρομάρα τους…), και σου απαντούν: το «κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ», «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» που σημαίνει, εξαερώνουμε όσους Εβραίους γλύτωσαν από το Ολοκαύτωμα.

Παρακολουθούν την Χαμάς να εισβάλει στο Ισραήλ,

να σφαγιάζει 1200 πολίτες με τον πλέον ατιμωτικό τρόπο που θα μπορούσε να διανοηθεί ο πιο διεστραμμένος ανθρώπινος νους κι αυτοί στα μουλωχτά κρυφοχαμογελούν, λίγο πιο συμμαζεμένα από τότε με το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους που πανηγύριζαν… Τους μιλάς για τους αιχμάλωτους που κρατούν και σου αλλάζουν κουβέντα, με τα μωρά της Παλαιστίνης που «δολοφονεί» το Ισραήλ. Τους επισημαίνεις ότι η Χαμάς χρησιμοποιεί ως πολεμική κάλυψη βρεφονηπιακούς σταθμούς, σχολειά, νοσοκομεία, αλλά και παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες, και σου απαντούν ότι το Ισραήλ βομβαρδίζει αμάχους…  

Οι πιο… ντελικατέσεν διανοούμενοι κάνουν λόγο για ασύμμετρη απάντηση, ενώ στην Ουκρανία βλέπουν επέμβαση του ΝΑΤΟ στην αυλή της Ρωσίας και όχι τον μεγαλοϊδεατικο αναθεωρητισμό του εγκληματία Πούτιν που αποσπά ανενόχλητος εδάφη από τα γειτονικά του κράτη και τα κρατά υπό την απειλή εισβολής. Στη Γάζα παρακολουθούν τα παιδάκια που σκοτώνονται σε αντίθεση με την Ουκρανία όπου… δεν υπάρχουν παιδάκια! Εκεί σκοτώνονται μόνο Ναζί από τον απελευθερωτικό στρατό του φιλόστοργου Πούτιν με την αγαθή ρώσικη ορθόδοξη ψυχή.  

Στην Γάζα, οι κακοί σιωνιστές κατέχουν τα εδάφη των Παλαιστινίων, αλλά στην Ουκρανία οι καλοί Ρώσοι τα απελευθερώνουν από τους Ναζί (με τους οποίους τότε συμμάχησαν προκειμένου να διαμελίσουν την Πολωνία και να αρπάξουν Φινλανδία κτλ.).  

Σηκώνουν τον κόσμο αν κάποιος άντρας τολμήσει να… κοιτάξει «σεξιστικά» τις γάμπες μιας γυναίκας, αλλά δεν ξέρουν, δεν απαντούν όταν στο Ιράν και στις «καταπιεσμένες από τους αποικιοκράτες», ισλαμικές κοινωνίες τις δολοφονούν, τις πετροβολούν, τις ακρωτηριάζουν, τις διαμελίζουν… Αλλά εδώ πέφτει η κυβέρνηση για ένα σεξιστικό ανέκδοτο.

Στη Δύση γίνεται χαμός αν λοξοκοιτάξεις τη χωρίστρα ενός ομοφυλόφιλου, αλλά όταν στις δημοκρατίες του Ισλάμ τους εκπαραθυρώνουν και τους τεμαχίζουν, αφωνία!

Δεν υπάρχει στραβό που να μην το ισώνουν και ίσιο που να μην το στραβώνουν.

Δέχεται η χώρα κανονική επίθεση από τον αναθεωρητικό γείτονα ο όποιος συστηματικά αμφισβητεί -στη ρητορική αλλά και στις πράξεις του- την εθνική μας κυριαρχία, αλλά το τείχος στον Έβρο πρέπει να πέσει, να φύγουμε από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, οι εξοπλισμοί είναι υπερβολικοί, το λιμενικό δολοφονεί μετανάστες, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τα αδέλφια μας τους Τούρκους…

Αλλά, όλα κι όλα, ο Μπελέρης είναι ακροδεξιός, εθνικιστής – σε αυτά είναι μανούλες, κανονικοί δεξιοτέχνες! Αλλά ο Μάρκος Βαφειάδης που έστρεψε τα όπλα εναντίον της παρτίδας του, ήταν πατριώτης και ανταμείφτηκε μάλιστα ως βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ για τις υπηρεσίες του που είχαν ως στόχο να παραδοθεί η Μακεδονία και η Θράκη στους… λαούς τους και ότι απομείνει, στον Στάλιν.

Συμμαχείς με την Δύση από την οποία εξαρτάται 100% η εθνική μας ύπαρξη, η ευημερία και η δημοκρατία, και σου κάνουν λόγο για «αξιοπρέπεια» έχοντας στο πίσω μέρος του ξερού τους κεφαλιού είτε τη Βενεζουέλα, είτε την Β. Κορέα.

Καταγγέλλουν κάθε τρεις και λίγο ακροδεξιές συμμαχίες και έχουν συγκυβερνήσει δις με τον Μέσι της λαϊκιστικής ακροδεξιάς, Πάνο Καμμένο. Που ακριβώς ψωνίζουν αυτό το απύθμενο θράσος;

Τους ενοχλεί ο Αυτιάς με το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», όχι όμως ο Κασσελάκης στου οποίου την βάπτιση εμφανίστηκε ένας μεγαλόσταυρος, σημάδι φανερό ότι θα γίνει πρωθυπουργός με το θέλημα του Θεού!

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση για τα ελληνοτουρκικά. Τώρα!

Το ΚΚΕ κράτησε ψηλά τη ζωή μου και την αξιοπρέπειά μου

Η ενωτική πρωτοβουλία ΜΕΡΑ25/ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ξεκίνησε ενωτικά, μαχητικά, αισιόδοξα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δεν μας τα λέτε καλά,σύντροφοι!