Britain’s Got Talent: Ο 8χρονος με όγκο στον εγκέφαλο που συγκλόνισε κοινό και κριτές (video)

Συγκλόνισε το κοινό και τους κριτές του Britain’s Got Talent ο 8χρόνος Ράβι, ο οποίος δύο χρόνια νωρίτερα είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Ο μικρός ανέβηκε μαζί με την ομάδα του στη σκηνή του ριάλιτι για να τραγουδήσουν.

«Παρακολουθώ το BGT όλη μου τη ζωή και είμαι εδώ για να δείξω πως ό,τι και να σου φέρει η ζωή μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου» είπε ο Ράβι παρουσιάζοντας την Ravi’s Dream Team, στην οποία συμμετέχουν φίλοι του 8χρονου,

ασθενείς, δάσκαλοι από το σχολείο του, νοσηλευτές αλλά και η μικρή του αδελφή.

Η ομάδα του Ράβι τραγούδησε το A Million Dreams από την ταινία The Greatest Showman, και η κριτής Αλίσα Ντίξον, πάτησε το golden buzzer δίνοντας την απευθείας πρόκριση για τον τελικό.

«Το golden buzzer είναι μια προσωπική στιγμή και πάντα έλεγα ότι μπορώ να το πατήσω όταν κάτι μου μοιάζει σωστό και εσύ είσαι ένας αξιοθαύμαστος νεαρός κύριος» είπε η Ντίξον στον Ράβι.

«Έχω γνωρίσει διάσημους ανθρώπους στο παρελθόν, αλλά αυτή τη στιγμή την ένιωσα διαφορετική – σαν να πίστευαν σε αυτό που προσπαθούσαμε να κάνουμε.

«Αν κερδίζαμε θα μας βοηθούσε να πετύχουμε τον στόχο μας για τη συγκέντρωση χρημάτων και η νίκη θα έφερνε περισσότερη ευαισθητοποίηση για τους όγκους του εγκεφάλου».

Ο Ράβι, ο οποίος χρειάστηκε δέκα ώρες χειρουργικής επέμβασης το 2021, έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον όπως η συνάντηση με τον ήρωά του, τον πρώην Άγγλο επιθετικό, Άλαν Σίρερ.

Τον μικρό πλησίασαν οι παραγωγοί της BGT που είχαν δει τις προσπάθειές του να συγκεντρώσει κεφάλαια για το Brains Trust και το The Brain Tumor Charity.

Ο 8χρονος Ρέβι ανακοίνωσε ότι θα δώσει τις 250.000 λίρες του βραβείου – σε περίπτωση που κερδίσει – σε φιλανθρωπίες.

Όπως αναφέρει η Sun, η μαμά του 8χρονου, η Μπέθαν, 42 ετών, από το Μπράιτον δήλωσε «Ο Ράβι πάντα αγαπούσε τη μουσική, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει πια το μισό του πρόσωπο, κάτι που επηρεάζει το τραγούδι του, ενώ δεν ακούει από την αριστερή του πλευρά. Λένε ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσεις ένα παιδί, αλλά μάλλον χρειάζεται μια πόλη για να σε υποστηρίξει σε κάτι τόσο τραυματικό όπως αυτό. Κοιτάξαμε όλους τους απίστευτους ανθρώπους που μας βοήθησαν και η χορωδία είναι μια μικρογραφία αυτού.

Ο Ράβι πέφτει συχνά και δεν μπορεί να περπατήσει σε ευθεία. Το καλύτερο σενάριο είναι ο όγκος να παραμείνει σταθερός και να μην αναπτυχθεί, και ελπίζουμε ότι αυτό να είναι το μόνο που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε»

Διαβάστε επίσης:

Mega Καλημέρα: Εκτός εκπομπής εκτάκτως ο Στέφανος Κωνσταντινίδης (video)

To Google Doodle αφιερωμένο στην Ημέρα της Γης – Τι γιορτάζουμε σήμερα

Μάνεσης: «Σύμφωνα με την αγία AGB χθες δεν μας είδε κανείς» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα