Δεκαπέντε συλλήψεις για την κατάληψη της Πρυτανείας (Video)

ΕΛΛAΔΑ

Δέκα Έλληνες και πέντε αλλοδαποί είναι τα άτομα που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις, ως σχετιζόμενα με την κατάληψη της πρυτανείας του ΕΚΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι αλλοδαποί είναι δύο Αλγερινοί, δύο Αφγανοί και ένας Πολωνός. Σε βάρος του τελευταίου εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για διακίνηση ναρκωτικών. Οι υπόλοιποι έξι από τους 21 προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Απάντηση των καταληψιών- Δεν έχουν γίνει ζημιές στην Πρυτανεία

Βίντεο μέσα από την Πρυτανεία για να αποδείξουν

ότι δεν έχουν γίνει ζημιές ανέβασαν οι καταληψίες.

Το βίντεο δείχνει τα γραφεία της πρυτανείας όπου φαίνεται ότι όντως ο χώρος να μην έχει υποστεί ζημιές.

Το βίντεο ανέβηκε στο indymedia και συνοδευόταν από το παρακάτω κείμενο:

«Αυτό το βίντεο αποτελεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γραφεία και οι εσωτερικοί χώροι της Πρυτανείας στους οποίους, είναι εμφανές ότι δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές.

Σε αντίθεση με την κυρίαρχη προπαγάνδα που προωθούν τα αστικά ΜΜΕ και ο Πρύτανης, Θάνος Δημόπουλος, η κατάληψη είναι περιφρουρημένη με σαφή πολιτικά χαρακτηριστικά και με διαρκή παρουσία του φύλακα της Πρυτανείας. Αυτό το βίντεο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των περιφρουρημένων χαρακτηριστικών της κατάληψης και οποιαδήποτε επιδιωκόμενη προβοκάτσια από τις πρυτανικές και αστυνομικές αρχές, θα πέσει στο κενό».

πρυτανείαΕΚΠΑκατάληψη ΕΚΠΑσυλλήψεις ΕΚΠΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα