Χυδαία χρυσαυγίτικη επίθεση κατά Αθανασίου και Δικαιοσύνης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα χρυσαυγίτικη παράσταση στη Βουλή με τον Χρήστο Παππά να επιτίθεται με χυδαίες εκφράσεις τόσο κατά της Δικαιοσύνης όσο και κατά του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου κατά την διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Όλα άρχισαν όταν ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος

ζήτησε με επιστολή του να κληθεί στην Επιτροπή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να τοποθετηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στο δικαστικό μέτωπο και ιδιαίτερα να ενημερώσει για τις πρόσφατες ενέργειες της προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο χρυσαυγίτης βουλευτής Χρήστος Παππάς, χαρακτηρίζοντας την Δικαιοσύνη «τραβεστί» που «μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενοραφή πάει και παριστάνει την Οσία παρθένα». Και κατόπιν επιτέθηκε στον Χαράλαμπο Αθανασίου λέγοντας: «Να έρθετε κι εσείς Μπάμπη, ως πρώην υπουργός Δικαιοσύνης. Θα σου φτιάξω φάκελο, με τα προβλήματα που έχεις… και με το πόθεν έσχες και με τα δανεικά έχεις προβλήματα, και με τα χαρτιά που πας και παίζεις έχεις προβλήματα, στα λέω για να μαζευτείς Μπάμπη, που με βρήκες και μου ζήταγες συγγνώμη. Συγγνώμη να πεις στο γιο μου ρε, που έκατσα ενάμισι χρόνο φυλακή, λαμόγιο…».

Σε εκείνο το σημείο η πρόεδρος της επιτροπής Τασία Χριστοδουλοπούλου παρενέβη, ζητώντας από τον χρυσαυγίτη βουλςυτή να ανακαλέσει όσα είπε καθώς και να διαγραφούν από τα πρακτικά όσα υποστήριξε ο Χρήστος Παππάς.

Απαντώντας ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου έκανε λόγο για άηθη επίθεση εναντίον του λέγοντας πως «δεν σας έστησε κανένας σκευωρία εις βάρος σας. Αφήστε τα Μπάμπη και τις γλυψούρες. Εγώ ήμουν υπουργός Δικαιοσύνης και εγγυήθηκα δίκαιη λύση», όμως ο Χρήστος Παππάς είχε αποχωρήσει από την αίθουσα της συνεδρίασης...

ΒουλήΧρυσή ΑυγήΧρήστος ΠαππάςΕυάγγελος ΒενιζέλοςΧαράλαμπο ΑθανασίουHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα