Χειροκρότημα 5 λεπτών για τη σειρά «Idol» me τους Λίλι – Ρόουζ Ντεπ και The Weeknd (video/photos)

Πρεμιέρα στις Κάννες έκανε χτες η πολυαναμενώμενη σειρά του ΗΒΟ «Idol» με πρωταγωνιστές τη Λίλι – Ρόουζ Ντεπ και τον Abel “The Weeknd” Tesfaye σε σκηνοθεσία Σαμ Λέβινσον.

Μετά την προβολή των δύο πρώτων επεισοδίων που θα κάνει το ντεμπούτο της τον επόμενο μήνα, το κοινό χάρισε στους ηθοποιούς και τους δημιουργούς της σειράς ένα πεντάλεπτο χειροκρότημα. Ο Levinson, ο δημιουργός του Euphoria, έβγαλε τον ευχαριστήριο λόγο του φανερά συγκινημένος στο Grand Theatre Lumiere.

«Είμαι

τρομερά περήφανος για αυτή τη σειρά και για τον τρόπο που τη δημιουργήσαμε. Αισθάνομαι σα να απέκτησα μια οικογένεια… Καταλαβαίνω πως ακούγομαι κοινότυπος αλλά έτσι το αισθάνομαι».

Και ο Tesfaye, που είναι συνδημιουργός της σειράς, ήταν και εκείνος φανερά συγκινημένος με την υποδοχή του κοινού για τη σειρά που είναι και το ντεμπούτο του ποπ καλλιτέχνη στην υποκριτική.

Η υπόθεση έχει στο επίκεντρο μία επίδοξη ποπ σταρ (Λίλι Ρόουζ Ντεπ), η οποία μετά από έναν νευρικό κλονισμό αποφασίζει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο της πιο σέξι ποπ σταρ στην Αμερική και εμπλέκεται σε μια περίπλοκη σχέση με έναν γκουρού αυτοβοήθειας και επικεφαλής αίρεσης (The Weeknd).

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Νταμπλ» ο ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο – Χαλαρή η ψήφος των τηλεθεατών το διήμερο

Squid Game: The Challenge – Επιστρέφει τον Νοέμβριο στο Netflix

Η «Γη της ελιάς» του Mega «πάτησε» στην κορυφή της τηλεθέασης την Παρασκευή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χειροκρότημα 5, Idol, Λίλι – Ρόουζ Ντεπ, Weeknd,cheirokrotima 5, Idol, lili – roouz ntep, Weeknd