Χανιά: Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας -Δέντρο έπεσε στην εθνική Χανίων-Ρεθύμνου- Xιόνισε σε παραλία (Phhotos)

ΕΛΛAΔΑ

Στο ορεινό οδικό δίκτυο, επικεντρώνονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή των Χανίων. Κλειστοί λόγω του χιονιά είναι οι οδικοί άξονες προς Ομαλό, Σφακιά, Κάνδανο και στο Ανατολικό Σέλινο ενώ χιόνια υπάρχουν στο Θέρισο, την Μαλάξα, Κεραμειά και σε σημεία με υψομετρο πάνω από 450 μέτρα.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Απόστολο Βουλγαράκη από τις 6 το πρωί εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να καθαρίσουν τους δρόμους από τα χιόνια. Προβλήματα

αναφέρθηκαν και στην ηλεκτροδότηση κυρίως σε ορεινές περιοχές, ενώ στην Εθνική οδό Χανίων Ρεθύμνου έπεσε δέντρο προκαλώντας υλικές ζημιές σε διερχόμενο όχημα. Οι αρχές συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Δέντρο έπεσε στην εθνική Χανίων-Ρεθύμνου και διέλυσε αυτοκίνητο

Για ελάχιστα εκατοστά γλίτωσε την ίδια του τη ζωή ένας οδηγός που κινείτο στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου.

Ο οδηγός βρισκόταν εν κινήσει στο εθνική οδό όταν περίπου στο ύψος του κόμβου των Καλυβών, ένα δέντρο από την κακοκαιρία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό του και το διέλυσε.

Λίγα μόλις εκατοστά απείχαν από τη θέση του οδηγού, λίγα μόλις εκατοστά για να στοιχίσουν τη ζωή ενός ανθρώπου.

Οι εικόνες από το αυτοκίνητο δείχνουν τον όγκο και την ορμή με την οποία έπεσε το δέντρο πάνω στο εν κινήσει όχημα και την απόσταση αναπνοής από τη θέση που βρισκόταν ο οδηγός, ο οποίος από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε.

Χιόνισε σε παραλία των Χανίων!

Το πέρασμα του χιονιά έβαλε στο... ψυγείο και τον νομό Χανίων. Το χιόνι δεν το έστρωσε μόνο σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά, έφτασε ακόμα και στην παραλία!

Συγκεκριμένα, η παραλία της Αλμυρίδας στον Αποκόρωνα έγινε λευκή αφού το χιόνι έφτασε εκεί που σκάει το κύμα.

Πηγή: flashnews.gr

XανιάκακοκαιρίαπροβλήματαHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα