Χαμός ανάμεσα σε Λιάγκα και Καλύβα για τα κατοικίδια: «Δεν είναι ισότιμα με τον άνθρωπο» – «Είναι μέλη της οικογένειας» (Video)

Μια κουβέντα αναφορικά με τα κατοικίδια και τον ρόλο που παίζουν σε μια οικογένεια στάθηκε η αφορμή ώστε να ανεβούν οι τόνοι στο Πρωινό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε με εκείνους τους ανθρώπους που υιοθετώντας ένα ζώο, λένε ότι το αντιμετωπίζουν σαν παιδί τους. Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει σαφές ότι το παιδί διαφέρει με το ζώο και δεν θα πρέπει να συγχέουμε τη σχέση που έχουμε με καθένα από αυτά.

Η άποψή του αυτή, ωστόσο, βρήκε αντίθετη την Άρια Καλύβα η οποία θέλησε να τονίσει ότι εφόσον κάποιος υιοθετεί ένα ζώο και ζει σπίτι

του, τότε αυτό αποτελεί μέλος της οικογένειάς του. Ο Γιώργος Λιάγκας όμως διαφώνησε και πάλι, επισημαίνοντας ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει, καθώς ούτε το ίδιο dna με το ζώο έχει, ούτε το απέκτησε μέσω παράνθετης μητέρας.

Όταν η συνάδελφός του αναρωτήθηκε αν -με αυτή τη λογική- τα παιδιά που υιοθετούνται από οικογένειες είναι μέλη της ή όχι, τότε ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρηθεί ισότιμος με ένα ζώο.

Ο έντονος διάλογος ανέμεσα και Γιώργο Λιάγκα και Άρια Καλύβα

Λιάγκας: Το σκυλάκι δεν μπορεί να είναι παιδί, το ζώο δεν είναι ισότιμο με τον άνθρωπο, μην τρελαθούμε. Μιλάει ένας άνθρωπος που έχει σκύλο.

Καλύβα: Είναι μέλη της οικογένειας τα κατοικίδια.

Λιάγκας: Διαφωνώ με αυτό. Έχω μεγαλώσει με σκυλιά, είμαι με τη Φούσκα 24 ώρες το 24ωρο, μόνο μαζί δεν κοιμόμαστε. Δεν είναι μέλος της οικογένειας η Φούσκα. Η οικογένειά μου είμαι εγώ και τα παιδιά μου και η μάνα των παιδιών μου που είναι οικογένεια με τα παιδιά. Αυτό είναι οικογένεια.

Καλύβα: Γιατί το έχει το ζώο στο σπίτι σου μέσα, από τη στιγμή που δεν είναι μέλος της οικογένειάς σου; Ασφαλώς και είναι μέλος της οικογένειάς σου. Τι είναι; Αντικείμενο; Τσαντάκι; Αξεσουάρ;

Λιάγκας:Τώρα, εσύ αμφισβητείς αν αγαπάω το σκυλί μου; Σε παρακαλώ πάρα πολύ!

Καλύβα: Γιατί δεν το αντιμετωπίζεις ως μέλος της οικογένειάς σου;

Λιάγκας: Γιατί είναι ζώο, δεν είναι άνθρωπος.

Καλύβα: Δεν είναι έμβιο όν;

Λιάγκας: Δεν είναι μέλος της οικογένειας. Το γέννησα εγώ; Έχω dna ίδιο με το σκυλί;

Καλύβα: Υιοθέτησες ένα πλάσμα για να του προσφέρεις αγάπη Γιώργο μου. Δεν αμφισβήτησε κανείς την αγάπη.

Λιάγκας:Μην τα μπερδεύουμε όλα. Τα αισθήματα δεν πρέπει να βαφτίζονται και με υπερβολικές λέξεις που για μένα δημιουργούν και προβλήματα μετά. Τι πάει να πει μέλος της οικογένειας το σκυλί; Είναι δίπλα στην οικογένεια, δεν είναι μέλος της οικογένειας.

Στη συνέχεια, η διαφωνία που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Άρια Καλύβα εντάθηκε ακόμα περισσότερο:

Καλύβα: Δηλαδή οι άνθρωποι που υιοθετούν παιδιά δεν πρέπει να τα αντιμετωπίζουν ως μέλη της οικογένειας.

Λιάγκας: Τα παιδιά είναι άνθρωποι, δεν είναι ζώα. Βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει. ξαφνικά τώρα θέμα να δημιουργήσουμε, να με βγάλεις ότι δεν αγαπάω και τα ζώα.

Καλύβα: Τα αγαπάς, αυτό πρέπει να το επιβεβαιώσουμε, αλλά πρέπει να το δεις ως μέλος της οικογένειάς σου, γιατί είναι.

Διαβάστε επίσης:

Βάνα Μπάρμπα: «Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας – Όχι στην εργαλειοποίηση της γυναίκας (Video)

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Στην υποκριτική ψάχνω το βαθύ και ουσιαστικό – Αυτό που είχε η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα (Video)

Γιώργος Λαμπάτος: Κραυγή απόγωσης από τον ηθοποιό – «Ζω με 220 ευρώ τον μήνα, πέρασε από το μυαλό μου να αυτοκτονήσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαμός, Λιάγκα, Καλύβα, Δεν, – Είναι, Video,chamos, liagka, kalyva, den, – einai, Video