Μπραντ Πιτ: Η «απάντηση» στην ανάρτηση του γιου του, που τον αποκαλούσε «παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κ@» (photos)

Η πολύ κακή σχέση που έχει ο Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του επανήλθε στην επικαιρότητα μετά το δημοσίευμα της DailyMail που ανέσυρε ένα παλιό, σβησμένο στόρι του υιοθετημένου γιου του Παξ, από το 2020.

Στην ανάρτηση ο Παξ χαρακτήριζε τον Πιτ «παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κα», ωστόσο το στόρι σβήστηκε σχεδόν αμέσως.

Εξάλλου και η κόρη του Ζαχάρα «απαρνήθηκε» τον πατέρα της αφού αφαίρεσε το επίθετό «Πιτ» όταν εισήχθη πριν

από λίγες μέρες στην αδερφότητα στο κολέγιο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ζαχάρα ανακοίνωσε με υπερηφάνεια: «Το όνομά μου είναι Ζαχάρα Μάρλεϊ Τζολί».

View this post on Instagram

A post shared by ESSENCE (@essence)

Με… διαρροές η απάντηση

Ο Μπραντ Πιτ δεν έχει μιλήσει μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί το 2016, ωστόσο φαίνεται πως μετά τα ταλευταία δημοσιεύματα επέλεξε να απαντήσει μέσω… διαρροών.

Έτσι, πηγές από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ υποστήριξαν ότι ο 59χρονος ηθοποιός σχολίασε ότι είναι «καταθλιπτικό» να βλέπει το θέμα να ανασύρεται.

Στενός συνεργάτης του Πιτ φέρεται να δήλωσε στη Sun: «Είναι απογοητευτικό να βλέπεις τον Μπραντ να παρουσιάζεται ως κάποιου είδους “κακός άνθρωπος”, ενώ αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Ο Πιτ σέβεται πολύ κάθε ένα από τα παιδιά του και λέει πολλά το γεγονός ότι επιλέγει να διατηρήσει μια αξιοπρεπή σιωπή σχετικά με την κατάσταση. Είναι απλά ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά στα πράγματα».

Η τελευταία πρόταση μοιάζει με «μπηχτή» για τη Τζολί με την οποία ο Πιτ έχει τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επέστρεψε στο «Late Show», όρθιο τον υποδέχτηκε το κοινό (Video)

«Πρωτιά» για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ: Ψηφίστηκε ως πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023

Καίτη Φίνου για Γαρδέλη: «Μαγκιά να πάει σε ψυχιατρείο – Ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπραντ Πιτ,brant pit